Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΑΟΤ – ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ 5 - 1

SONY DSC Χωρίς να δυσκολευτεί καθόλου ο ΑΟΤ συνέτριψε με 5-1 τον Αγρότη Λιανοκλαδίου στο Δημοτικό Στάδιο και έκανε ένα ακόμα βήμα προς την Γ΄ Εθνική. Τα Τρίκαλα μπήκαν αποφασιστικά και στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Σαββίδη που έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας του Λιανοκλαδίου τραυματίστηκε και και το παιχνίδι διακόπηκε για αρκετή ώρα. Ύστερα ήρθε και το δεύτερο γκολ στο 37 όταν με τα από σέντρα του Κακαζούκη ο Μπαντάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στην επανάληψη τα Τρίκαλα μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και ο Αγρότης Λιανοκλαδίου άρχισε σιγά σιγά να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα στο 63' με ένα ξερό σουτ του Στυλιανού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. Τα Τρίκαλα μετά το γκολ "ξύπνησαν" πήραν ξανά το παιχνίδι στα χέρια τους και στο 69' ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 3-1 με κοντινό πλασέ του Βαγγέλη Τσιούκα.
Στο 75' ο Βαγγέλης Τσιούκας σημείωσε το 4-1 με πλασέ μετά από ασίστ του Καραϊσκου. Τα Τρίκαλα με κεφαλιά του Ανδρέα Τσιούκα έβαλαν και το 5ο γκολ στο 80

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Τρίκαλα: Νικολαΐδης, Αντωνιάδης, Κακαζούκης, Μπαντάς (84' Γεωργίου), Σαββίδης, Καραϊσκος, Τεντολούρης, Α. Τσιούκας, Β. Τσιούκας (80' Παπαστεριάδης), Στεφανίδης, Διαμάντης (32' Καλόγηρος).
Λιανοκλάδι: Μπουγινέτας (22' λ.τρ. Κοράκης), Ζουάνας, Σακκελάρης, Τόλιας (46' Κλειτσάκης), Κουρφιώτης, Κραβαρίτης, Καλύβας, Χανής, Καββαδίας, Κουτρουμάνος (76' Χριστόπουλος), Στυλιανός

Η άνοδος πλέω είναι πολύ κοντά για τον ΑΟΤ καθώς μένουν 2 αγωνιστικές πριν το τέλος. Η κατάσταση στην κορυφή δεν άλλαξε καθώς και ο Τύρναβος διέλυσε το Προσήλιο με 7-0. Το Καστρακι έχασε με 3-1 από τον Πυργετο και τα μεγάλα Καλύβια με με 5-0 από τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Να σημειώσουμε ότι σήμερα ο ΑΟΤ δέχτηκε το πρώτο γκολ στον δεύτερο γύρο ενώ εκκρεμεί και η απόφαση της ένστασης από το παιχνίδι με την Ιτέα. Το επόμενο παιχνίδι είναι έκτος έδρας με το Βελούχι ενώ στην τελευταία αγωνιστική ο ΑΟΤ θα παίξει εντός έδρας με τον Απόλλων Λάρισας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EKDROMH STO KARPENHSI

TRIKALINOS

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share