Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΣΚΟΝΤΑΨΕ Ο ΑΟΤ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΜΕ 0-0

Δεν μπόρεσε ο ΑΟΤ να πάρει τους τρεις βαθμούς στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον αστέρα Ιτέας κάνοντας πολύ μέτρια εμφάνιση. Γιατί άραγε; Μήπως είναι οι προπονητές που τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα; η μήπως είναι η σοβαρότητα του αντιπροέδρου που με τις καταπληκτικές κινήσεις που κάνει μόνο την ομάδα δεν βοηθούν. Τώρα θα μου πείτε το δεύτερο φέρνει το πρώτο και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε δηλαδή να είμαστε δεύτεροι και να κυνηγάμε το Τύρναβο οποίος έχει το 1/4 του μπάτζετ του ΑΟΤ. Το πρόβλημα στην ομάδα η οποία έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ της Δ΄ και Γ΄ Εθνικής είναι φυσικά οι κινήσεις του κ. Πλεξίδα την τελευταία περίοδο που βάζουν σε κίνδυνο να μην ανέβει η ομάδα. Αντί να ασχολείται με το πως η ομάδα θα φύγει από αυτή την εξευτελιστική κατηγορία για την ιστορία και το όνομα του ΑΟΤ αυτός τα βάζει με τους δημοσιογράφους των Τρικάλων και το λέμε αυτό με αφορμή τις ανακοινώσεις που γίνονται μετά το παιχνίδι από τον κ. Πλεξίδα και τους δημοσιογράφους του sportikala και όλα αυτά σε μια περίοδο που η ομάδα προσπαθεί να φύγει από τον βούρκο. Θα έλεγα καλυτέρα να τα αφήσουν αυτά και ο κ. Πλεξίδας να σοβαρευτεί γιατί με τέτοιες κινήσεις η ομάδα δεν πρόκειται να πάει μπροστά. Δεν χρειάζονται μόνο πολλά λεφτά τα οποία τα έχει βάλει και με το παραπάνω ο κ. Πλεξίδας και μπράβο του αλλά χρειάζεται και σοβαρότητα την οποία τα τελευταία χρόνια την ψάχνουμε.

Σήμερα το μεσημέρι η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αστέρα Ιτέας στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι της Κυριακής 29 Μαρτίου στο γήπεδο Ιτέας. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Ιωάννου. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην ομάδα ΠΑΟ ΡΟΥΦ και τον περασμένο Δεκέμβριο έκανε δύο μετεγγραφές πρώτα στον Ατρόμητο Αθηνών και κατόπιν στον Αστέρα Ιτέας σύμφωνα με κανονισμό της ΕΠΟ απαγορεύεται.

29-3-2009 10-40-41 μμ

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κανονισμός ΕΠΟ που αναρτήσατε είναι σαφής. Η ένσταση δεν έχει καμμία τύχη. Πρέπει πρώτα να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, να ειδοποιηθεί το σωματείο με συστημένη επιστολή και μετά εφόσον τον χρησιμοποιήσει θα μηδενιστεί. Τα ερασιτεχνικά σωματεία δεν είναι επαγγελματικά και δικαιολογείται η άγνοια 3 μετεγγραφών.
Ο κ. Πλεξίδας κάνει την ένσταση μόνον για λόγους εντυπωσιασμού. Το επίπεδο, η ιστορία και το προφιλ της ομάδας καταρακώνονται σήμερα. Ποτέ στην ιστορία των Τρικάλων δεν υπήρχαν μπράβοι στα αποδυτήρια, όπως σήμερα. Και άλλα πολλά. Με τις υγείες μας...

Ανώνυμος είπε...

Sta fife. Sketh sapila k kseftila. Kala ta leei k o Kostas. Den Ntepomaste ligo????

Ανώνυμος είπε...

Καταθέτω πληροφορία για να ευδοκιμήσει ΕΝΣΤΑΣΗ μεθαύριο στο ΜΑΡΤΙΝΟ. Πρέπει να είναι έτοιμη η Διοίκηση.
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑ ΜΟΥ είναι ότι ο τερματοφύλακας και τα σεντερ μπακ, τρώνε σκόρδα και φασόλια και κλάνουν ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΑ. Μιλάμε για πολύ βρωμερές. Δεν μπορούν να πλησιάσουν οι επιθετικοί. Αφού δεν μπορούμε να πάρουμε βαθμούς αλλοιώς. ΕΝΣΤΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ; ΑΝ ΝΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ. ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ;

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ομάδα ο Τύρναβος. Όλους τους αγώνες τους έει κερδίσει στα ίσια. Τέτοιο σερί ούτε η Ρεάλ δεν κάνει. Εσύ από το sportirnavos to λες καλά το ποίημα. Ρίχνεις άδεια συνεχώς να πιάσεις γεμάτα. Αλλά δεν τρώνε όλοι κουτόχορτο στα Τρίκαλα πέρα από 3-4 γραφικούς.

Ανώνυμος είπε...

Κλανιάρη από τον Τύρναβο αντε γεια. Μην το παίζεις Τρικαλινός κουτοπόνηρε και νομίζεις ότι θα περάσεις αυτό που θέλεις. Τι θα κάνει ο Πυργετός την Κυριακή; Θα αφήνει τις κλανιές σου να περνάνε;

NTROPI SAS είπε...

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ.?
ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ? ΜΠΡΑΒΟΙ ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ..ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΦΑΝΕΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.!!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ (Ο ΔΟΜΑΖΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ) ΤΟΝ ΜΠΕΒΕΝΙΟΥ, ΝΙΚΑ,ΤΟΣΚΑ,ΣΙΝΑΤΚΑ ΚΟΥΤΟΒΑ ,ΧΑΡΙΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Να σέβεσαι την ιστορία των Τρικάλων μεγάλε και να μην το παίζεις Τρικαλινός. Η διοίκηση της ομάδας κάνει ότι μπορεί και να σέβεσαι επίσης την προσπάθεια που γίνεται. Δεν υπάρχουν ούτε μπράβοι ούτε φωσκουτοί ούτε τρίχες κατσαρές. Σε προσκαλούμε στον επόμενο αγώνα να το διαπιστώσεις. Τα Τρίκαλα είχαν έχουν και θα έχουν κουλτούρα και μόρφωση. Κάποιοι άλλοι δεν έχουν.

Ανώνυμος είπε...

ANTE RE AOTARA

NTROPI SAS είπε...

"προς γαρ το τελευταίο εκβάν, έκαστο το πριν υπαρξάντων κρίνεται". Και το τελευταίο εκβάν είναι δύσοσμο, φίλε με Τρικαλινή κουλτούρα. Τέτοια κουλτούρα δεν επιθυμούμε στον Τύρναβο. Γνωρίζεις τα στοιχεία μου, αν είσαι τίμιος,έλα να συναντηθούμε, να σε πάω στους ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου να ακούσεις τι έγινε στα αποδυτήριά σας. Ο κ. Βρασίδας Κοντοθανάσης, υπόδειγμα αθλητή, δεν έχει ξανασυναντήσει τόσους μπράβους σε αποδυτήρια στα 22 χρόνια που τιμά το ποδόσφαιρο. Αν είστε ευτυχισμένοι με τέτοιο ..."φροντισμένη" μόρφωση και επίπεδο,αυτό είναι που σας αξίζει. Λυπάμαι μόνον για τον φίλο κ. Ταμήλο που εκτιμώ, να συνδέει το όνομά του με ανθρώπους..φροντιστές και μπράβους και... άλλα πολλά.
Την ιστορία των Τρικάλων την σέβομαι γιατί την έζησα. Σε καρότσα ερχόμασταν από Τύρναβο να δούμε τον Καλαντζή και τους άλλους. Την σεβόμαστε όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι . ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΝ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΕ.
(εύχομαι να προβληματιστείτε με όλα αυτά.Αν τυχόν θυμώσετε, απλά θα δείξετε για μια ακόμα φορά την "φροντισμένη" κουλτούρα σας)
Μα το Θεό λέω, Μα τον φροντιστή λέτε Κ.Ν.

NTROPI SAS είπε...

"προς γαρ το τελευταίο εκβάν, έκαστο ΤΩΝ πριν υπαρξάντων κρίνεται" ΔΙΟΡΘΩΝΩ

ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ: Ανεξάρτητα από την αντιπαράθεση που έχουμε, θα λυπηθώ πραγματικά αν ΄"σπάσει κανένας διάολος το ποδάρι" και βρεθείτε καμμιά κατηγορία προς τα κάτω, αντί να ανέβετε. Αντιλαμβάνεστε τι εννοώ. (Στο τσακ.. γλυτώσατε)
Αλλά έχουσιν γνώσιν οι φύλακες.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεί ο ποιητής; Το ποδόσφαιρο αρχηγέ δεν δημιουργείται από αυτά που γράφονται στα σάϊτ και αυτά που λέγονται στα καφενεία. Ή ότι μας συμφέρει. Η ομάδα σου δεν είναι η μόνη τίμια της κατηγορίας και όλοι οι άλλοι από την άλλη μεριά. Καλά έκανες και ερχόσουν Τρίκαλα γιατί τότε ήταν ομαδάρα. Μπράβους στα αποδυτήρια των Τρικάλων εγώ δεν έχω δει κύριε μου.Μακρυά από μας αυτά. Έχουν περάσει. Εσύ εμφανίζεσαι θυμωμένος. Γιατί άραγε; Την ομάδα σου και το συμφέρον της κοιτάς και εσύ. Είναι φανερό. Οπότε άφησε τα τα υπόλοιπα της λαϊκής κατανάλωσης. Και επαναλμβάνω. Στα Τρίκαλα δεν τρώμε κουτόχορτο. Σέβομαι μόνο ότι γνωρίζεις την ιστορία των Τρικάλων και την αναφέρεις. Και οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων υπόδειγμα αθλητών είναι. Δεν θα επανέλθω γιατί κουράζει.

NTROPI SAS είπε...

Χαίρομαι όταν συναντώ ανθρώπους που μπορούν να συντάξουν μία ολοκληρωμένη σκέψη.
Γιά τους ποδοσφαιριστές των Τρικάλων, δεν αναφέρθηκα ποτέ. Απεναντίας στους 4 αγώνες που τους έχω δεί, μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Δεν διέκρινα ούτε βρώμικα χτυπήματα, ούτε εριστική συμπεριφορά από κανέναν. Στο τελευταίο παιγνίδι που τους είδα στην Ιτέα, ήταν πραγματικά υποδείγματα αθλητών. Έχω το βίντεο. Δώσε μου διεύθυνση να σου το στείλω.
Στο βίντεο όμως φαίνεται και η ..ταμπακιέρα. Γιά την ταμπακιέρα..όμως, κουβέντα δεν λες. Αν έβλεπες την φανέλλα του κοντού 18χρονου, που τον βάλανε ως Γιαννακόπουλο, έπλεε επάνω του. Και εσυ επιμένεις ότι είναι τίμιο αυτό. Που ξανάγινε?
Ο κ. Ταμήλος γιατί δεν παραιτείται από το Δ.Σ. της ομάδας μετά από αυτά? Αυτό μόνον δεν καταλαβαίνω.
Γιά τους μπράβους..ή ψέματα λες, ή δεν έχεις πάει στα αποδυτήρια σε δύσκολο αγώνα και το ημίχρονο να είναι χωρίς γκολ.

Ανώνυμος είπε...

Τι θα κάνει ο Πυργετός αύριο;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΕΙΣΟΥΝΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗΣ.

NTROPI SAS είπε...

Γιά τον Πυργετό,θα γίνει ότι έγινε σε όλα τα ματς του Τυρνάβου. Εμεις δεν είμαστε Τρίκαλα. Έχουμε περηφάνεια. "Στα ίσια και παλληκαρίσια."
Για τους μπράβους, μου τα μετέφεραν 22 ποδοσφαιριστές και παράγοντες. Στο ημίχρονο πέσανε απειλές και σπρωξίματα, που μόνον σε τριτοκοσμικές πόλεις γίνονται.
Για το τζάμι, πρώτη φορά ακούω. Τι νέο πάτε να βγάλετε τώρα.? Εκτός απο οπαδοί του Σταφίδα-Πλεξίδα-Κλεψύδρα, είστε και οπαδοί του Γκαίμπελς?( "συκοφάντησε, συκοφάντησε, κάτι θα μείνει")
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ..'ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ" ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ομως ΤΙΠΟΤΑ. Για το σκόπιμο λάθος, ούτε ένα κουτί λουκούμια δεν δώσατε?

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μας κάνεις; Τι θα πει σου μετέφεραν και λες ότι να ΄ναι;

Ανώνυμος είπε...

Ypoanaptikti poli???? Sikofantia???? File s apanto me Greeklish giati Ellinika den aksizeis. Ypoanaptikto prota ap ola ta Trikala ipoanaptikti polh den thn les me tipota. Me ton oro ipoanaptiktos perigrafonte katsikoxoria opos o Tyrnavos k alloi orgismenoi ex8roi mas. k deuteron ti mlkies aradiazeis gia sikofantia k disfimish?!? Eseis den ypostiriksate meta to Telos tou agona edw sta Trikala oti xrHmatisame pextes tis omadas sas gia na xasoun ton agwna? K se rwtw, an auta htan ali8ia giati den bgalate ta stixia sto fws? Giati den palepste gia to dikio sas? K min peis apo kalH 8elisi giati to ksereis oti 8a petagate ti skoufia sas gia tetia stixia. Eksalou oli ti xronia den akoustike tipota gia ta Trikala. Mono gia esas akoustike tora teleutea oti 8a peksete ektos gipedou. K se rwto ksana mia omada p 8a ekane oti pernaei apo to xeri tis, nomimo k mh, gia na anebei katigoria den 8a xrisimopoiouse ena tetio oplo. Ksana skepsou to ligo k kane thn autokritiki s.

NTROPI SAS είπε...

Γνωρίζω άλλους 5 που χρησιμοποιούν Greeklish. Το πράττουν επειδή χρησιμοποιώντας την Ελληνική γλώσσα, θα κατεδεικνύετο πόσο ανορθόγραφοι-αστοιχείωτοι είναι. Την λέξη "φροντιστής", την γράφουν "φρωντοιστοις". Και προτιμούν Greeklish.
-Ψάχνω, αλλά δεν βρίσκω να σας χαρακτήρισα ποτέ υπανάπτυκτους. "ΣΥ ΕΙΠΑΣ"
-Ο Τύρναβος δεν έχει κατσίκια. Αλλά καλύτερα κατσικοχώρι, παρά Πλεξιδοχώρι-Φροντιστοχώρι
-Για την προσέγγιση (πλαγίως) για χρηματισμό, δυστυχώς το Νομικό μας σύστημα υστερεί πολύ από το Ευρωπαϊκό και πρέπει να γίνει επ' αυτοφώρω σύλληψη. Αν π.χ. η Ιτέα ήταν στην Αγγλία, την Κυριακή το βράδυ θα είχαν ανοιχτεί λογ/μοί Τραπεζών, τηλεφωνικές κλήσεις Διοικούντων Τρικάλων και Ιτέας, ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ κλπ.
Και θα παίζατε του χρόνου με την Πύλη, το Μπελέτσι, το Γριζάνο, το Μαυρέλι ή την Κόπραινα (Αύρα).
-Αν ακούστηκε ή όχι τίποτα για τα Τρίκαλα, πήγαινε να ρωτήσεις παραπέρα. Στα Τρίκαλα δεν ακούτε καλά.
Για τον Τύρναβο δεν είναι δυνατόν να ακουστεί κάτι. Τα μέλη της Διοίκησης κάνουν έρανο μεταξύ τους για να αντιμετωπίσουν τα τρέχοντα, για "εκτός γηπέδου" ενέργειες είμαστε?
-Σε όλα τα δύσκολα εκτός έδρας ματς παίρνατε τον ίδιο Διαιτητή. Θέσαμε veto και σταμάτησε η βρωμιά.
- Για την αυτοκριτική, μάλλον στον καθρέπτη μίλαγες. Οφείλεις να την κάνεις, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ μεγέθους extra large που την φόραγε ένας small τελείως τυχαία. ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΙΝΕ?

Ανώνυμος είπε...

ANTE RE TRIKALARA ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share