Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Αποχώρηση του Βάιου Καραγίαννη!!!


Ο Προπονητής των Τρικάλων Βάιος Καραγιάννη αποχώρησε, δηλαδή διώχτηκε από τον Α.Ο.Τρίκαλα με την γελία πρόφαση ότι η ομάδα δεν αγωνίζεται καλά, πα ρόλου που είναι στην πρώτη θέση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, και αφορμή την αβέβαιη νίκη κατά του Βελεστήγνου. Αυτήν είναι μια βλακώδης κίνηση καθώς βρισκόμαστε σχεδόν μια ανάσα πλέων από την άνοδο και τώρα ρισκάρουμε τα πάντα. Υπάρχουν ακόμα ομάδες που απειλούν το απαραίτητο νικηφόρο σερί της ομάδας μας και ο Τύρναβος αρχίζει να πιέζει επικίνδυνα παρακάτω είναι η ανακοίνωση της διακοπής της συνεργασίας της ομάδας με τον Καραγιάννη που δημοσιεύτηκε στο WWW.AOTRIKALAFC.GR :
<<Η διοίκηση του Α.Ο. Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βάϊο Καραγιάννη και τον συνεργάτη του Γιάννη Μάγγο. Οι λόγοι της απόφασης αυτής έχουν να κάνουν με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, παρά το γεγονός ότι ο ΑΟΤ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο Α.Ο. Τρίκαλα ευχαριστεί και δημόσια το μέχρι σήμερα τεχνικό δίδυμο των κ.κ. Καραγιάννη και Μάγγου για την συνεργασία τους στα Τρίκαλα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.Χρέη προπονητή αναλαμβάνει και πάλι ο Βασίλης Σιούτας ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση και είναι πάντα κοντά στην ομάδα.>>
Όπως βλέπεται από την παραπάνω ανακοίνωση οι λόγοι την "διακοπής" είναι γελία και ψευδείς καθώς ο Α.Ο.Τ κυριαρχούσε τις τελευταίες βδομάδες με υψηλά σκορ. Δεν είναι ώρα η ομάδα να περάσει άλλη μια κρίση που μπορεί να την οδηγήσει σε άλλη μια χρόνια στην Δ'Εθνική Αν συμβεί αυτό πολύ φοβάμαι ότι οι φίλαθλοι θα εγκαταλείψουν την ομάδα μια για πάντα. Κια αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβεί με τίποτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share