Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΟΥΝΑ-Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ 0-4


Περίπατο στη Μαλεσίνα είχε το πρόγραμμα για τον τον Α.Ο.Τ την Κυριακή που μας πέρασε, καθώς με ευκολία και άνεση έφυγε νικητής από την Μαλεσίνα αφού κατατρόπωσε την τοπική ομάδα της Παλαιοκατούνας. Ο αγώνας ήταν γεμάτος ευκαιρίες από τα πρώτα κιόλας λεπτά με πολλές ευκαιρίες να έχουν χαθεί και με μια αδικία εις βάρος των κυανέρυθρων καθώς στο 27’ οι κυανέρυθροι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αντωνιάδη από τον Σέττο αλλά ο κ Κοσικίδης ήταν ανένδοτος κι έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Με εκείνα και μ' αυτά το πρώτο Γκολ ήρθε στο 44' όταν ο Τεντολούρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το ηθικό των γηπεδούχων ήταν τσακισμένο και το 2ο γκολ δεν άργησε να έρθει όταν μετά από κεφαλιά ο Καλόγηρος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με θεαματικό τρόπο. Το 3ο ήρθε στο 52' με τον Διαμάντη να σκοράρει. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με το 4ο γκολ που σημείωσε ο Τσιούκας.

Διαιτητής ο κ Κοσικίδης από τον Σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς τους κκ Λιοντάκη και Ματθαίο του ιδίου Συνδέσμου.


Παλαιοκατούνα: Μπαλαφούτης, Δίγκος, Σέττος, Μπαϊρακτσίογλου, Πίσκοπος, Στέφος, Γάτσιος, Συμεωνίδης(63΄ Δουσιώτης), Καρακώστας, Μπαϊρακτάρης, Σταθουλόπουλος( 74΄ Ψαρράς)

Τρίκαλα : Νικολαϊδης, Αντωνιάδης, Κακαζούκης, Μπαντάς, Σαββίδης(81΄ Σαλταπίδας), Καραϊσκος, Τεντολούρης, Τσιούκας Ανδρ., Καλόγηρος(60΄Ευαγ. Τσιούκας), Στεφανίδης ( 65΄ Παπαστεριάδης), Διαμάντης.



Ο αγώνας αυτός ήταν άλλη μια επίδειξη της δύναμης του Α.Ο.Τ που για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι έτοιμος για την Γ'εθνική αφού στο περιφερειακό πρωτάθλημα δεν έμμηνε κανίς που να μπορεί να συγκριθεί μαζί του.Ας ελπίσουμε να ανοιχτούν σύντομα οι σαμπάνιες στον Α.Ο.Τ για την άνοδό του . Γενικός όμως, ο Τρικαλινός αθλητισμός είναι σε ένα κλίμα ευφορία, αφού ο Α.Ο.Τ ετοιμάζετε να ανακτήσει τα παλία του μεγαλεία αλλά΄και επειδή ο Α.Σ.Τ κέρδισε με την αξία την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Δεν πειράζει που ο Αίολος δεν τα κατάφερε, υπάρχει πάντα η άλλη χρονιά Ωστόσο δεν είναι μόνο οι ομάδες που αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά και καθένας από τους οπαδούς ξεχωριστά που υποστήριξαν την ομάδα και δημιούργησαν αξέχαστη ατμόσφαιρα.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ETSI MPRABO. THN KYRIAKH OLOI GHPEDO NA PAROYME KAI TO EPOMENO

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share