Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

ΗΡΘΕ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ !!!

Με ψυχή με καρδιά και με τρικαλινό τσαμπουκά! Ο ΑΣΤ πάλεψε, ίδρωσε μας…κοψοχόλιασε αλλά τελικά τα κατάφερε: Κέρδισε με το σπαθί του την παραμονή στην Α1 κατηγορία. Θα είναι και του χρόνου εκεί.

Παρά την ήττα στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη ο ΑΣ Τρίκαλα πανηγύρισε την παραμονή στην Α1 καθώς το Αιγάλεω ηττήθηκε από τον Πανελλήνιο. Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν αλλά τα Τρίκαλα κέρδισαν την παραμονή χάρη στην σπουδαία νίκη της Μεγάλης Τετάρτης επί του Αιγάλεω όταν και υπερκάλυψαν την διαφορά με την οποία και είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο.

Στο Αλεξάνδρειο ο ΑΣ Τρίκαλα δεν ήταν καλός, ωστόσο όμως διατηρούσε την επαφή στο σκορ από τον Άρη που δεν έχασε στιγμή το προβάδισμα. Τα πάντα τελείωσαν όταν δύο περίπου λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα έγινε γνωστό ότι έχασε το Αιγάλεω, οι φίλαθλοι και οι παίκτες του ΑΣ Τρίκαλα πανηγύρισαν και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Άρη να επικρατεί με 68-61. Μία ήττα ωστόσο που δεν στεναχώρησε κανέναν…

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 39-31, 53-45, 68-61.
ΑΡΗΣ (Ματσόν): Κλαρκ 8 (1), Ράιτ 16 (1), Τσαλδάρης 9 (3), Μπετς 11, Νέλσον 6 (1), Αργυρόπουλος 2, Ηλιάδης 6, Γκαβέλ 4, Σκορδίλης 1, Αγαδάκος 2, Μπάρλος 3.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Αγγέλου): Ντίκελ 5 (1), Πέττας, Νικολαΐδης 7 (1), Παπαχρήστος 2, Κατσαρές 7 (1), Μπόγδανος 6 (2), Κακλαμάνος, Γιανγκό 7, Τζιγκάνοβιτς 6, Έιβερι 10 (2), Χαριτόπουλος 6 (1), Μουτόμπο 5.

Και εμείς από την πλευρά μας αισθανόμαστε να δώσουμε συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση το τεχνικό τιμ και τους παίκτες της ομάδας που δεν τα παράτησαν και πάλεψαν μέχρι το τέλος για την παραμονή εκεί που όλοι τους είχαν ξεγραμμένους και τα κατάφεραν αλλά ένα μπράβο και στους τρικαλινούς φιλάθλους που στάθηκαν διπλά στην ομάδα μέχρι το τέλος παρά την απογοήτευση πολλών άτυχων αποτελεσμάτων. Επόμενο παιχνίδι τη νέα σεζόν που ελπίζουμε να βρει τον ΑΣΤ ακόμα πιο δυνατό και να του δώσει νέες επιτυχίες. Ραντεβού λοιπόν ξανά στην Α1 !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λαμπάδα στον Πανελλήνιο να ανάψουν στον ΑΣΤ. Δίκαιη η παραμονή. Όπως τα λέγαμε.

tasos είπε...

ante kai tou xronou pali A1. kai h omada pio dynath

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share