Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ 3-0

Ο Α.Ο.Τρίκαλα κατάφερε να επικρατήσει επί του Εορδαϊκου με 3-0 σε ένα καταπληκτικό αγώνα με αρκετές φάσεις. Το κλίμα στο γήπεδο δεν ήταν και το καλύτερο μιας και η βροχή χάλασε τα σχέδια πολλών οπαδών. Πάρα τις καιρικές δυσκολίες όμως, ο Α.Ο.Τ, με πρωταγωνιστή τον Μανουσάκη, πήρε μια μεγάλη νίκη. Το ευτύχημα για τον Α.Ο.Τ ήταν το γεγονός ότι κατάφερε να σκοράρει γρήγορα καθώς στο 10' ο Μανουσάκης με μία σέντρα έστειλε τη μπάλα στο κεφάλι του Ενόκ που πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 31' όταν ο Γιώτας, από ενέργεια του Μανουσάκη, πήρε τη μπάλα και έκανε το 2-0. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ήρθε και το κερασάκι στη τούρτα όταν ο Μανουσάκης πήρε την κεφαλιά και κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα Τελικό σκορ 3-0. Αυτή η νίκη ήταν μια επίδειξη της δύναμης του Α.Ο.Τ μιας και ο Εορδαϊκος δεν είναι και καμία ομαδούλα της πλάκας. Τώρα ο αγώνας που διαφαίνεται στον ορίζοντα είναι το ματς με τον Ηρακλή την πέμπτη 29 Οκτωβρίου όπου αναμένεται και μεγάλη προσέλευση οπαδών.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Τρίκαλα: Τόλιος, Προβατίδης (90΄Αντωνιάδης), Καρράς, Θεοδοσιάδης, Γιώτας, Τροϊρης, Τελκίνσκι, Μανουσάκης, Ένοκ (80’ Καλόγηρος), Μίγγας, Λιοσάτος (75’ Σαββίδης)
Εορδαϊκός: Παρασκευάς, Σεσένης (57’ Γεραγώτης), Μερεσιώτης, Τζελέπης, Καραμπατζάκης, Δεληζήσης, Γεροντίδης, Οικονόμου, Τοπάλης, Τσουλάκος (75’ Κουλίδης), Διαμαντόπουλος (90’ Μπίκος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share