Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!


Μας σπάσανε τα νεύρα στον αγώνα με τον Μακεδονικό το απόγευμα της Κυριακής αλλά χαλάλι. Την ίδια γνώμη πρέπει να έχουν και άλλοι οπαδοί καθώς το ματς είχε τις εξής χάρες: ήταν γεμάτο ευκαιρίες που δεν κατέληγαν γκολ, είχε ένα άσχετο επόπτη που "σφύριζε" ότι του κατέβαινε για οφσάιντ και σαν να μην έφταναν αυτά είχαμε και πρόβλημα οργάνωσης μιας και στο ένα ταμείο τα εισιτήρια τελείωσαν και οι οπαδοί περίμεναν πότε θα δεήσουν να φέρουν άλο μπλοκάκι. Το μάτσ πάντως ήταν γεμάτο ευκαιρίες με τον Α.Ο.Τ να αδικήτε από το σκορ μίας και κυριάρχησε στο παιχνίδι. Η πρώτη καλή χαμένη ευκαιρία ήρθε στο 21' όταν ο Ενοκ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ προηγήθηκαν ευκαιρίες στο 12', 13' και 17'. Στο 38' άλλη μια καλή ευκαιρία για τον Α.Ο.Τ που όμως δεν οδήγησε σε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν φάσεις με κορυφαία αυτή του 54' και στο 77' μετά από πολύ κυνήγι Ο Α.Ο.Τ πέτυχε το Γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μετά από αυτό το ματς κύλησε ομαλά μέχρι το τέλος. Αυτό ήταν ένα αποφασιστικό βήμα για τη κατάκτηση της ανόδου που δεν έχει χαθεί ακόμα. Πάντως μια παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι δεν γίνεται ο κ.Πλεξήδας να παραπονείται για τους οπαδούς όταν δεν είναι σε θέση να οργανώσει το γήπεδο και το προσωπικό του για να δεχτούν τον κόσμο.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΟ Τρίκαλα: Τόλιος, Γιώτας, Γεωργίου, Θεοδοσιάδης, Σαββίδης, Τροϊρης (73' Διαμαντής), Τελκίνσκι (65' Χρυσάφης), Μανουσάκης (90' Αγγελόπουλος), Ένοκ, Μίνγκας, Κοιλιάρας

Μακεδονικός: Καλτσίδης, Αποστολίδης, Μιλκούδης, Μπρέγου, Μπουλγκούρας, Γεωργιάδης, Μπλιθικιώτης, Ναζίδης, Χασομέρης, Πλατάκης, Μουζαουί (71' Παπαδόπουλος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share