Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΙΝΔΥΝΕΕΕΥΜΟΥΜΕ (ΠΟΛΥ)

Πολύ δύσκολα έχουν γίνει τα πράγματα για την παραμονή του Α.Σ. Τρίκαλα στην Α1 μετά τη σημερινή ήττα από τον Ηλυσιακό στην Αθήνα η οποία κάνει την κατάσταση παρά πολύ δύσκολη και απ ότι φαίνεται οδηγούμαστε πάλι σε Γκραν γκινιολ φινάλε του πρωταθλήματος όπως πέρυσι. Στα του αγώνα τώρα ο ΑΣΤ είχε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο κρατώντας τη διαφορά στους 4 στο τέλος του ημιχρόνου. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 20-14 υπέρ του Ηλυσιακού όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο με ένα σερί 8-0 ο ΑΣΤ επέστρεψε και τελείωσε το ημίχρονο 42-38. Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν με τον ΑΣΤ να μην μπορεί να ακολουθήσει στο σκορ και τον Ηλυσιακό όχι μόνο να κερδίζει με 81-73 αλλά να υπερκαλύπτει και τη διαφορά του πρώτου αγώνα (3 π.) και να βάζει τον ΑΣΤ στη ζώνη του υποβιβασμού. Από τον ΑΣΤ φάνηκε και στο γήπεδο η έλλειψη του Ζούπαν ενώ βοήθησε αρκετά ο Κόλιεβιτσ που πέτυχε 10 πόντους.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Κουφός) : Κάρτερ 10, Καρύδας 12 (2), Κάμινγκς 12, Παπανικολάου 5 (1), Χατζής 12 (1), Αθανασούλας 7 (1), Βιδάλης , Σιούτης 6 (1), Χάντερ 2, Ιωάννου 15 (2), Κασελάκης.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιαπλές) : Κολιέβιτς 10 (3), Μπίγκς 4, Προδρόμου, Νοέας 5 (1), Κατσαρές 2, Τσαϊρέλης 6, Αποστολίδης 6, Γιανγκ 24, Μαρμαρινός 5, Γκιζόγιαννης, Σίμτσακ 4, Ντίκελ 7 (2).

Πλέον μετά τη νίκη του Ηλυσιακου επί του ΑΣΤ και τη νίκη έκπληξη της Καβάλας επί του Πανελληνίου στο Κλειστό της Καλαμίτσας με 77-73 η βαθμολογία έγινε ως εξής: ΑΕΚ 31, Καβάλα 30, Ηλυσιακός 29 και ΑΣΤ 29 με τον τελευταίο να είναι πλέον κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τώρα τα Τρίκαλα θέλουν οπωσδήποτε νίκη για να σωθεί στους τελευταίους τρείς αγώνες με την προϋπόθεση να χάνει ο Ηλυσιακός. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους αντιπάλους των υποψήφιων για υποβιβασμό μέχρι το τέλος

Καβάλα: Τρίκαλα*, Άρης, Πανιώνιος*
Ηλυσιακός: Πανιώνιος*, Περιστέρι, ΑΕΚ*
Τρίκαλα: Καβάλα, Πανιώνιος, Περιστέρι*


*εκτός έδρας ματς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share