Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Τρίκαλα – Εορδαϊκός 2 - 0

aot-eordaikos Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και με ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Τρίκαλα κέρδισε τον Εορδαϊκό με 1-0 και ικανοποίησε τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο στάδιο 

Στο ξεκίνημα και μόλις στο 1ο λεπτό ο Γκαρόζης άνοιξε μπαλιά τρύπα στον Ενόκ ο οποίος μπήκε στην μεγάλη περιοχή, «έσπασε» τη μπάλα στο ύψος της μικρής αλλά ο Ταμέρους δεν ακολούθησε. Ο ρυθμός αρχικά δεν ήταν καλός με τις δυο ομάδες να μοιράζονται την κατοχή της μπάλας στον χώρο της μεσαίας γραμμής, χωρίς καμία να μπορεί να πλησιάσει τα αντίπαλα καρέ.
Στην επανάληψη ο ΑΟΤ ήταν πολύ καλός
Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν με ανεβασμένες στροφές, τελικά η υπεροχή των Τρικάλων καρποφόρησε στο 60ο λεπτό όταν από έξοχη ασίστ του Γκαρόζη, ο Καλόγηρος μέσα από την περιοχή πλάσαρε έξοχα τον Παρασκευά για το 1-0. Στο 64ο λεπτό ο ΑΟΤ διπλασίασε τα τέρματά του όταν από πάσα του Γκαρόζη, ο Ενοκ μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Παρασκευά και ο διαιτητής Γρατσάνης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκαρόζης που ξεγέλασε τον τερματοφύλακα του Εορδαϊκού για το 2-0.

AO ΤΡΙΚΑΛΑ: Τόλιος (83' Νικολαϊδης), Θεοδοσιάδης (85' Σαμαρόπουλος), Γιώτας (79' Γεωργίου), Καρράς (53' Αντωνιάδης), Προβατίδης (77'Μουρκάκης), Τελκίνσκι (65'Μίνγκας), Μανουσάκης (71' Κυριακίδης), Τροϊρης (83' Αντωνίου), Ταμέρους (49' Καλόγηρος, 85 Χατζηβασιλειάδης), Ενόκ (77' Τεντολούρης), Γκαρόζης (80' Διαμάντης).
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Παρασκευάς, Καραμπατζάκης, Τζελέπης, Γεροντίδης, Μερεσέντης, Οικονόμου, Κοτζαφίλιος, Ιβάνοφ, Κουλίδης, Διαμαντόπουλος ενώ έπαιξαν και οι Γεραγόρης, Τσουλάκος, Βλάχος, Ελευθεριάδης, Μαριορίδης, Κωνσταντινίδης, Ταφαρλής, Μπίκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

Blog Archive

AddThis

Bookmark and Share