Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΑΟ Τρίκαλα - Βελούχι 4-0

Ιδανικά ξεκίνησε για τον ΑΟΤ το 2009 καθώς διέλυσε το Βέλουχι με 4-0. Λόγω του κακού καιρού και το μικρό όνομα του αντιπάλου οι φίλαθλοι ήταν λίγοι. Ο ΑΟΤ ξεκίνησε πολύ καλά πετυχαίνοντας δυο γρήγορα γκολ με τους Καλόγυρο στο 7 και τον Μπαρουτσάκη στο 8 και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε 2-0. Τα δυο υπόλοιπα γκόλ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο στο 77 με τον Γεωργίου και στο 80 πάλι ο Καλογυρος και διαμορφωσε το 4-0 αφού προηγήθηκε ένα μεγαλο διάστημα χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον πάρα μόνο κάποιες φάσεις από πλευράς ΑΟΤ, έτσι θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Νικολαϊδης, Κοτσίνας, Κακαζούκης, Μπαντάς, Παπαστεριάδης, Γεωργίου, Σαλταπίδας (72’ Τεντολούρης), Τσιούκας Α., Καλόγηρος (81’ Γαϊδαρτζής), Τσούκλης, Μπαρουτσάκης (75’ Μουρκάκης).

ΒΕΛΟΥΧΙ: Ευαγγελόπουλος, Βλάχος, Συγγελόπουλος, Κρασιάς, Κατσάνος, Ζέρβας (72’ Φλέγκας), Χόντος, Γεωργακόπουλος (86’ Κατσιαούνης), Μπακαλίδης, Αναστασόπουλος, Βόγλης (81’ Ακρίβος).

Ο ΑΟΤ απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλο και το φαβορί για την άνοδο, όμως παραμένει στην δεύτερη θέση καθώς ο Τύρναβος κέρδισε στην έδρα του τα Μεγάλα Καλύβια με 3-2 έτσι:
1. Τυρναβος 40
2. ΤΡΙΚΑΛΑ 38
3. Πυργετός 35

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share