Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ 78-71

Τι τις ήθελα τις ευχές να τα τωρα.
Και πάλι ο ΑΣΤ δεν κατάφερε να παρει την δεύτερη του νίκη αυτη τη φορά απέναντι στο Αιγάλεω που θα τον έβαζε για τα καλά στο παιχνίδι της παραμονής στην Α1 καθώς η εμφάνιση ήταν κατώτερη των προσδοκιών.

Η ομάδα ξεκίνησε καλά αλλα απο τα μεσα της δεύτερης περιόδου η βαρκα έγειρε και το Αιγάλεω πήρε κεφαλι στο σκόρ. Ο ΑΣΤ ειχα κακά ποσοστά στα σούτ και δεν κατάφερε να εκμεταλευτεί τα πολλά λαθη του αντιπάλου που ήταν το μόνο στατιστικό στοιχείο που υπερτερούσε και κρατούσε την ομάδα στο παιχνίδι αλλα και τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε. Με μερικά ξεσπασματα καποιων παικτών κυρίως του Μπόγδανου που σημείωσε 21 πόντους ο ΑΣΤ προσπάθησε να μπει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού αλλα οι αντιπαλοι είχαν την αυτοσυγκέντρωση και κρατούσαν την διαφόρα.

Η απουσία του Μάσι φάνηκε καθώς δεν υπήρχε καθαρός σέντερ παρα μόνο ο Τσιγκάνοβιστ που έβαλε μόνο 4 πόντους. ο Ειβερι είχε κακή απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενα μάτσ καθως ήταν επηρεασμένος απο το ταξίδι του στην Αμερική. ο Νικολαίδης απο τον οποίο περιμέναμε πολλα ήταν σε κακή μέρα καθώς έβαλε 1 στα 8 τρίποντα νομίζω που τα λέει όλα. Απο τους 3 νέους έπεξαν Γιάνκο και ντίγκελ. Ο πρωτος ειχέ διαθεση και πηρε αρκετές μονομαχίες κάτω απο το καλάθι αλλα θέλει ακόμα δουλειά. δεν επαιξε ο Μουτόμπο. Πολύ καλη απόδοση είχαν ο Χαριτόπουλος αλλα και ο Μπόγδανος.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 42-35 (Ημ.), 59-49, 78-71

Αιγάλεω (Θωμάς Νίκου): Γκρουνχεντ 5, Τέιλορ 21 (1), Πάτερσον 7 (1), Καλλινικίδης 11, Σούλης 15, Γκάμπρανς 5, Μαγκούνης 3 (1), Μακγκράθ 9 (2), Γκιζογιάννης 2, Αγγελόπουλος

ΑΣ Τρίκαλα (Βαγγέλης Αγγέλου): Νικολαϊδης 12 (2), Εϊβερι 9, Ντίκελ 4, Τζιγκάνοβιτς 4, Γιανγκό 4, Κακλαμάνος 5 (1), Παπαχρήστος 2, Μπόγδανος 21 (4), Χαριτόπουλος 10


Χάθηκε έστι μια ευκαιρία για ανάκαμψη με την παραμονη να απομακρινεται όλο και περισσότερο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share