Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Πόσα να αντέξουμε πια ?

Αυτό είναι το ερώτημα της εβδομάδας φίλοι μου. Πόσο να αντέξουμε πια ? Πόσο να αντέξει ο τρικαλινός φίλαθλος να βλέπει την ομάδα μπάσκετ της πόλης του να αυτοκτονεί κατά τη διάρκεια του αγώνα να χάνει το ματς και να πετά στα σκουπίδια μια ευκαιρία να ανακάμψει? Πόσο να αντέξει να βλέπει τον ΑΟΤ να χάνει πόντους από τον Απόλλων Λάρισας την ώρα που όλοι ξέρουμε ότι έχει την καλύτερη ομάδα σε όλους τους ομίλους της κατηγορίας και το υψηλότερο μπάτζετ όλων των εποχών στη Δ Εθνική ? Τέλος πάντων ας τα πιάσουμε από την αρχή.

Α. Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ
Ο ΑΟΤ λοιπόν την Κυριακή μετά από κακή εμφάνιση υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στη Λάρισα κόντρα στην τοπικό Απόλλωνα. Αυτή η απώλεια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κ. Πλεξίδα αφού έβαλε πρόστιμο στους παίκτες για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και κινδυνέψει ο ΑΟΤ να χάσει την άνοδο πράγμα το οποίο θα είναι καταστροφικό για το τρικαλινό ποδόσφαιρο. Το καλό είναι ότι γκέλαρε και ο Τύρναβος αφού έφερε κι αυτός ισοπαλία. Το επόμενο παιχνίδι είναι το πρώτο του δευτέρου γύρου κόντρα στον Θησέας Αγριάς την Κυριακή στις 25 του μήνα στο στάδιο της πόλης.

Α. Σ. ΤΡΙΚΑΛΑ
Τραγικά έχουν γίνει τα πράγματα για τον ΑΣΤ καθώς έχασε από την Ολύμπια Λάρισας με 63-71 στο Δ. Γ. Τρικάλων και έκανε την παραμονή να φαίνεται παρα πολύ δύσκολη. Η ομάδα όπως πάντα ξεκίνησε καλά και έφτασε να προηγείται με 17-6 όμως στη συνέχεια έπαθε μπλακ άουτ η καλύτερα αυτοκτόνησε και το σκορ πήγε στο 17-22. Η Ολύμπια μετά κατάφερε να ελέγξει το παιχνίδι και να φύγει με την νίκη. Αντίθετα ο ΑΣΤ με αστοχία και πολλά λάθη δεν κατάφερε να κερδίσει. Όμως το πρωτάθλημα δεν τελείωσε αφού η ΑΕΛ έχασε απ την καβάλα και ο ΑΣΤ μένει ακόμα ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής. Ελπίδα υπάρχει ακόμα και δεν πρέπει να το βάλει κανένας μας κάτω από τους παίκτες τον προπονητή την διοίκηση και από όλους τους φιλάθλους, πρέπει όλοι να βοηθήσουν την ομάδα μπας και γίνει το θαύμα Ο επόμενος αγώνας είναι αύριο Τετάρτη 21 με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στις 7 το απόγευμα με μετάδοση από το novasports.

Γενικά η Λάρισα αυτό το σαβ/κο μας έκανε να αναστενάξουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share