Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΡΗΣ 82-84 και τι θα γίνει επιτέλους!

Ε τι θα γίνει επιτέλους με αυτήν την ομάδα φέτος ? κοντεύει να μας κάνει καρδιακούς και τίποτα κάλο δεν γίνεται. Τι εννοώ? Εννοώ ότι φέτος όπως έχετε παρατηρήσει η ομάδα έχει χάσει 4 αγώνες (μαζί με τν χτεσινό) στα τελευταία δευτερόλεπτα κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση και με την διαιτησία να είναι κατά της. Αυτό συνέβη και χτες.

Το ματς ξεκίνησε κανονικά με τον Άρη να έχει το πάνω χέρι και επίσης μια εκνευριστική ευστοχία στα σουτ τριών πόντων αλλά με τον ΑΣΤ να μην "χάνει την μπάλα" και να μειώνει κατά διαστήματα τη διαφορά με τις δυο ομάδες να φεύγουν για τα αποδυτήρια με σκορ 38-42 για τον Άρη Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ αλλά μετά το πέμπτο λεπτό ο Άρης με εύστοχα τρίποντα αύξησε ξανά τη διαφορά στους 9 πόντους. Παρόλα αυτά το σκορ μειώθηκε πάλι αλλά με ένα τρίποντο του Κλαρκ το σκορ έγινε 49-55 στη συνέχεια ο ΑΣΤ με τους Ειβερι και Κακλαμάνο μείωσαν σε 53-55. Ο Γιανκο σταμάτησε εντυπωσιακά τον Αγαδάκο και ισοφάρισε 55-55. Η τρίτη περίοδος τελείωσε με σκορ 57-58 υπέρ του Αρη.

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος ξεκίνησε με τον Έιβερι να προβάδισμα στον ΑΣΤ με 62-61 8:30 πριν την λήξη, ενώ ο ίδιος παίχτης με τρίποντο έκανε το 65-63. Η τρικαλινή ομάδα συνέχισε να έχει το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντίκελ να ευστοχεί για πρώτη φορά έξω από τα 6.25 και να κάνει το 70-67, αλλά ο Άρης τρία λεπτά πριν τη λήξη πήρε το προβάδισμα με 70-73, ο Νικολαΐδης μείωσε με δύο βολές σε 72-73, ο Ηλιάδης με τον ίδιο τρόπο διαμόρφωσε το 72-75, ο Έιβερι μείωσε σε 74-76 και τα τελευταία δύο λεπτά ήταν δραματικά. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας από νωρίς το μπόνους των ελευθέρων βολών πετύχαινε εύκολους πόντους, ενώ ο ΑΣΤ ακολουθούσε κατά πόδας. Ο Σάββας Ηλιάδης με πέντε προσωπικούς πόντους που τους πέτυχε με απίθανους τρόπους, έδωσε την νίκη στον Άρη με τελικό σκορ 82-84 το οποίο διαμόρφωσαν ο Τσαλδάρης με μία ελεύθερη βολή και ο Κακλαμάνος με δίποντο στην εκπνοή.

Ο ΑΣΤ κοίταξε ξανά στα μάτια έναν μεγάλο αντίπαλο και προσπάθησε να κάνει την έκπληξη άλλα ξανά δεν τα κατάφερε Οι κορυφαίοι για τον ΑΣΤ ήταν ο Ειβερι, ο Ντίγκελ και ο Γιάνκο που δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί Ο Νικολαϊδης δεν ήταν καλός λόγω της γρίπης που είχε την βδομάδα ένω πάλι δεν έπαιξε ο Μουτόμπο. O ΑΣΤ παραμένει στην τελευταία θέση σε απόσταση βολής από τους διώκτες του.
1ο. Ολύμπια Λάρισας 17
11.Καβάλα 17
12.Αιγάλεω 16
13.ΑΕΛ 15
14.Α.Σ. ΤΡΙΚΑΛΑ 14

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες Τάσο. Μπράβο σου. Πες Τα Χυσοστομε!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share