Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Πρώτη μεταγραφή ο Κοντογουλίδης

Την πρώτη του μεταγραφή ολοκλήρωσε χτες ο Α.Ο. Τρίκαλα. Πρόκειται για τον Βαγγέλη Κοντογουλίδη μια πολύ μεγάλη μεταγραφή καθώς ο Κοντογουλίδης είναι παίκτης κλάσης και τον ήθελαν πολλές ομάδες της Β' Εθνικής

Διαβάστε την Ανακοινωση:
"Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου (13/7/1981) επιθετικού ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Κοντογουλίδη, με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών". Ο Έλληνας επιθετικός τα τελευταία 4,5 χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα και με την ομάδα της Ηπείρου είχε 70 συμμετοχές και σημείωσε 29 γκολ στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο.
Ο Κοντογουλίδης θα πάρει την φανέλα με το νούμερο 11.
Η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας μας θα συνεχιστεί με στόχο τη δημιουργία ενός ακόμα ισχυρότερου ΑΟ Τρίκαλα.



Γιατί όχι άνοδο;

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΟ Τρίκαλα, ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης τόνισε: «Οι λόγοι που με οδήγησαν να πάρω την απόφαση και να έρθω στα Τρίκαλα είναι δύο. Ο πρόεδρος και η ομάδα μου έδειξαν από την αρχή το ενδιαφέρον, έδειξαν ότι με πιστεύουν ενώ και η πρόταση η οικονομική ήταν πολύ καλή και για αυτό ήρθα να βοηθήσω την ομάδα. Τα Τρίκαλα είναι ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο, τον θέλουμε κοντά μας και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία με πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν δουλέψουμε σκληρά θα έχουμε όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουμε και γιατί όχι να πάμε ακόμη και για την άνοδο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share