Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Τα τεκτενόμενα στον ΑΟΤ. Σχεδιασμός της νέας χρονιάς

Οι ειδήσεις στον ΑΟΤ τρέχουνε και δέν τις προλαβαίνουμε γι' αυτό αποφάσισα να μαζέψω σε μια ανάρτηση και να διηγηθώ περιληπτικά τι συνέβη από την αρχή περίπου του καλοκαιριού στον Α.Ο. Τρίκαλα. Μετά τον αγώνα μπαράζ της 29 Μαΐου με τον Βύζαντα Μεγάρων όπου ο ΑΟΤ κέρδισε την άνοδο ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την νέα σεζόν όπου η ομάδα μετά από 9 ολόκληρα χρόνια θα παίζει στη Β εθνική κατηγορία.


Ο Βαγγέλης Πλεξίδας βγήκε και ξαναβγήκε στα ΜΜΕ της πόλης και έδωσε συνεντεύξεις στις οποίες μίλησε για όλα όσα συνέβησαν και πρόκειται να συμβούν. Όπως είναι φυσιολογικό ο Πλεξίδας ζήτησε ανθρώπους δίπλα του έτσι ώστε να τον βοηθήσουν να σηκώσει το οικονομικό βάρος που κακά τα ψέματα είναι μεγάλο λόγω της κατηγορίας η οποία δεν έχει καμία σχέση με την Γ Εθνική καθώς τα οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά. Αυτό εξέφρασε και την πρώτη ανοιχτή γενική συνέλευση στις 10 Ιουνίου στην οποία πολλοί μίλησαν αλλά δεν βγήκε κάτι ουσιαστικό άνθρωποι να πλαισιώσουν τον Πλεξίδα δεν εμφανίστηκαν και έτσι εκείνος παραι΄τηθηκε για μια ακόμα και λίγα εικοσιτετράωρα μετά το πήρε πίσω για μια ακόμα φορά. Η νέα γενική συνέλευση των μετόχων με κύριο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου επιτέλους έβγαλε ειδήσεις και τις παρακάτω αποφάσεις.
Γενικός διευθυντής στην ομάδα μετά από εισήγηση του μεγαλομετόχου ορίζεται ο Γιάννης Βλαχοκώστας ο οποίος θα έχει βοηθητική συνδρομή στη διεύθυνση της ΠΑΕ από τον Γιώργο Γαντζούλα.
Συστάθηκε επιτροπή διαχείρισης και προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας στην οποία μάλιστα ενεργό ρόλο θα παίξει ο πρόεδρος των οργανωμένων φιλάθλων Άκης Αναστασίου. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ πως πέρα από τα διαρκείας της επόμενης σεζόν θα καταρτιστεί και ένα πλάνο διαχείρισης και εκμετάλλευσης του μάνατζμεντ της ομάδας.
Ανακοινώθηκε η οριστική πλέον συμφωνία με την ποδοσφαιρική ακαδημία «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» (του Θόδωρου Μακρή) η οποία μετονομάζεται σε ακαδημία ΑΟ Τρίκαλα και θα αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία της ομάδας νέων που θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας.. Πέρα από τον Ασκληπιό όμως θα γίνουν επαφές και με τις άλλες ομάδες που διατηρούν φυτώρια και τμήματα υποδομής
Αποφασίστηκε επίσης η σύσταση γραφείου στην Αθήνα για τη διεκπεραίωση των ζητημάτων της ΠΑΕ και σ’ αυτό ενεργό ρόλο θα παίξουν ο Βασίλης Γαντζούλας (μέλος της οικογένειας Γαντζούλα) αλλά και ο Απ. Μπραχάλας Τρικαλινός υπάλληλος του ΟΠΑΠ και μέχρι πρότινος στέλεχος του ΑΣ Τρίκαλα.
Συστάθηκε επιτροπή επαφών με τους τοπικούς φορείς του νομού για την προώθηση των ζητημάτων της ομάδας και σ’ αυτήν συμμετέχουν ως ενεργά μέλη ο αντινομάρχης Νίκος Σακκάς, ο αντιπρόεδρος του ΟΑΚΑ Β. Νάκης, ο Ε. Πλεξίδας και ο Αν. Τζιμόπουλος.
Στα θέματα του γηπέδου υπεύθυνος επικοινωνίας και υποδοχής στους αγώνες αναλαμβάνει ο Λευτέρης Τζερεμές, ενώ επικεφαλής της επιτροπής για την ασφάλεια θα είναι ο Γιώργος Τσιγάρας. Τέλος αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός στο υποκατάστημα της PROTON BANK για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Τρίκαλα μέχρι το ποσό των 500.000 ευρώ. Το επιπλέον ζητούμενο είναι τα 350.000 ευρώ,.
Είναι βέβαια ένας δύσκολος στόχος για την περίοδο που διανύουμε αλλά όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Ευάγγελος Πλεξίδας «αν αγοραστούν από παράγοντες, φορείς και φιλάθλους έστω και 100.000 ευρώ, δεν θα υπάρχει πρόβλημα» , αφού το υπόλοιπο θα καλύψει ο ίδιος. Ο λογαριασμός είναι πλέον ανοιχτός η τιμή μιας μετοχής είναι 25 ευρώ και καλούμαστε όλοι να βοηθήσουμε. 
Στη συνέχεια η συνεργασία με τον προπονητή Σαβα Παντελίδη ανανεώθηκε και είναι αυτός ο οποίος θα "χτίσει" την ομάδα και θα την κοουτσάρει τη νέα σεζόν.
Οι παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει είναι οι: Τόλιος, Τελκίνσκι, Μίνγκας, Σαββίδης Γιώτας, Γεωργίου, Ζαφείρης, Μανουσάκης ένω συζητείται και του Χρυσάφη.
Εκείνοι που αποχωρίζονται οριστικά από τον ΑΟΤ είναι οι: Καλόγηρος, Τσιγιάννης, Διαμάντης, Μαϊστρέλης, Τροίρης, Αγγελόπουλος.
Οι μέχρι τώρα μεταγραφές είναι: Κοντογουλίδης(ΠΑΣ Γιαννινα), Ριζογιάννης(Ξανθη), Μπριλλάκης, Χρίστου, Μπακομήτρος(Διαγόρας Ρόδου), Στούπας, Μπριλάκης, Ρούσεφ, Μπαριέντος(Λεβαδιακός), Κόρμπος(Ατρόμητος), Μόκας(Εθν. Καστρακίου).
Η πρώτη προπόνηση ανοιχτή για το κοινό θα γίνει την Πέμπτη στις 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο (ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ) ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα μεταβεί στο Μπάνσο της Βουλγαρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share