Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Τρεις νέες μεταγραφές

Κίνηση ματ απο τον ΑΟΤ με τρεις νέες μεταγραφές
Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Χάρη Μπριλλάκη, Γιάννη Χρήστου και Παναγιώτη Μπακομήτρο οι οποίοι και υπέγραψαν μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Χάρης Μπριλλάκης
Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είναι 29 ετών (28/10/1981), αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και έχει ύψος 1.81 μ. Έχει αγωνιστεί στον Αθηναικό (2 χρ.), στο Λήλα Βασιλικού, την Καλαμάτα (4 χρ.) και τον Διαγόρα με την φανέλα του οποίου είχε 27 συμμετοχές και 1 γκολ.
Ο Χάρης Μπριλάκης τόνισε στο portal της ΠΑΕ:
Οι άνθρωποι των Τρικάλων μου έδειξαν ότι με θέλουν στην ομάδα από την πρώτη στιγμή. Ξέρω πολύ καλά ότι ο ΑΟ Τρίκαλα έχει μεγάλη ιστορία, πολύ κόσμο και μια πολύ αξιόλογη διοίκηση. Θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω στην καλή πορεία της ομάδας που όλοι θέλουμε να είναι πρωταγωνιστική. Στο μπαράζ ανόδου είδα τον εκπληκτικό κόσμο του ΑΟΤ και ελπίζω αυτούς τους φιλάθλους να τους έχουμε δίπλα μας».

Γιάννης Χρήστου
Ο Χρήστου είναι 29 χρονών (05/03/1981), έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Έχει αγωνιστεί σε Χαλκηδόνα, Αιγάλεω (4), Μεσσηνιακό, Πιερικό ενώ τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στον Διαγόρα όπου και είχε 47 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 1 γκολ.
Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας ο Χρήστου τόνισε:
«Με την πρόταση που μου έκανε ο κ. Πλεξίδας έδειξε ότι με τιμάει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και ελπίζω να δικαιώσω τις προσδοκίες όσων με πίστεψαν. Ξέρω αρκετά παιδιά στην ομάδα, υπάρχει καλό υλικό ενώ και ο κ. Παντελίδης είναι αξιόλογος προπονητής και με πολλές προοπτικές. Πιστεύω πως αν δουλέψουμε σκληρά η χρονιά θα είναι πολύ καλή με τον ΑΟ Τρίκαλα».

Παναγιώτης Μπακομήτρος
Είναι 27 ετών (06/10/1983), αγωνίζεται τόσο στην μεσαία γραμμή όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας, έχει ύψος 1.83 και έχει αγωνιστεί στην Θύελλα Πατρών (5 χρ.) ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Διαγόρα με την φανέλα του οποίου είχε 53 συμμετοχές και 2 γκολ.
Ο Μπακομήτρος τόνισε στο portal της ΠΑΕ: «Έρχομαι σε μια ομάδα ιστορική και με πολύ κόσμο και αυτό ήταν ένα κίνητρο για μένα. Φαίνεται από τις κινήσεις πως γίνεται πολύ καλή δουλειά ενώ στο roster υπάρχουν αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Μια ομάδα με τόσο κόσμο, ισχυρή διοίκηση και καλούς ποδοσφαιριστές δεν μπορεί παρά να μην πάει καλά στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Πλεξίδα και τον κ. Γαλανακόπουλο που μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους και την εμπιστοσύνη τους ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share