Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Έγινε ΠΑΕ Ο Α.Ο. Τρίκαλα – Επιστροφή Καρατζούνη

DSC07802Πραγματοποιήθηκε χτες η Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Τρίκαλα αυτή τη φορά με περισσότερα άτομα έτσι ώστε να παρθεί μια απόφαση έτσι κι έγινε. Αποφασίστηκε η μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ με μετοχικό κεφάλαιο 1 εκ. ευρώ και τιμή κάθε μετοχής 50 ευρώ. Ορίστηκε επιτροπή αποτελούμενη από πέντε μέλη η οποία θα προβεί στις απαραίτητες διαδικασίες για την μετατροπή του ΑΟΤ σε ανώνυμη ποδοσφαιρική εταιρία και θα ασκήσει προσωρινή διοίκηση για το επόμενο διάστημα. Μέχρι τις 30 Ιουνίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της μετοχοποίησης. Η επιτροπή αποτελείται από τους κ.κ. Βαγγέλη Πλεξίδα, Δημήτρη Βράκα, Ιωάννη Βράκα, Θεόδωρο Ντίμτσα και Δημήτρη Χατζηγάκη.

Στα της διαδικασίας της γενικής συνέλευσης πριν εμφανιστούν στη αίθουσα ο Βαγγέλης πλεξίδας και ο Δήμαρχος Τρικαίων Μιχάλης Ταμήλος δήλωσε ότι «Δεν θέλουμε να επανέλθουμε στα παλιά για τα οποία και όλοι ντρεπόμαστε. Τον Καρατζούνη μου τον έφερε ο Πλεξίδας για να μιλήσουμε και μόλις τον είδα μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Αν τυχόν και ο άνθρωπος αυτός εισέλθει στην ομάδα ως μεγαλομέτοχος εγώ το δηλώνω ενώπιον σας ότι το γήπεδο δεν το δίνω για να παίξει ο ΑΟ Τρίκαλα. Ας πάνε να παίξουν στην Φαρκαδόνα».

Αργότερα όταν ο Μιχάλης Ταμήλος αποχώρησε από την αίθουσα για να παρακολούθησε την ομιλία του Άρη Σπηλιωτόπουλου ο Σάκης Καρατζούνης και λίγο αργότερα ο Βαγγέλης Πλεξίδας εμφανίστηκαν. Ο Βαγγέλης Πλεξίδας δήλωσε ότι: «Δεν θα πρέπει να σταθούμε στην μετατροπή της ομάδας σε ΠΑΕ. Θα πρέπει να βρεθούν και άνθρωποι που θα βάλουν τα χρήματα» και είπα ότι εκείνος μπορεί να καλύψει το 51% των μετοχών ενώ όταν έμαθε τι είπε ο Δήμαρχος πριν είπε ότι ας βάλει τα χρήματα ο Δήμαρχος και ότι δεν έχει καμία αντίρρηση. Ο Σάκης Καρατζούνης δήλωσε:«Εγώ μπορώ να βάλω άμεσα 300.000 €. Δεν θέλω να είμαι στην διοίκηση, ούτε να φαίνομαι, το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα» ενώ όταν έμαθε τι είπε ο δήμαρχος πριν είπε: «ο Δήμαρχος είναι πολιτικός και πως είναι θέμα των μελών ποιους θέλουν στην ομάδα και ποιους όχι». επίσης αναφέρθηκε και στο παρελθόν λέγοντας ότι δεν διέλυσε την ομάδα αλλά την χάρισε και δεν ενδιαφέρθηκε κανένας.

Η ομάδα των Τρικάλων ξεκινά από σήμερα έναν αγώνα δρόμου και για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες και τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι να αρχίσει να τρέχει τον προγραμματισμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

Blog Archive

AddThis

Bookmark and Share