Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Κινήσεις στα σκαριά

astrikala_logotipo_1 Σημαντικές κινήσεις αναμένονται στο μέτωπο του Α.Σ. Τρίκαλα τις επόμενες μέρες η και ώρες. Την Δευτέρα Αγγέλου και Γιαννούλας συναντήθηκαν και συζήτησαν για τον μεταγραφικός σχεδιασμός και τις μετεγγραφές παικτών που βρίσκεται στην λίστα του προπονητή της τρικαλινής ομάδας αλλά και θέματα οργανωτικά όπως η οικονομική ενίσχυση από τους χορηγούς και σπόνσορα της ομάδας καθώς και οι μικρότερες τρικαλινές επιχειρήσεις που έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας. Προς το παρόν όμως δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για μεταγραφή η ανανεώσεις παικτών.

Το βράδυ της Δευτέρας (15/06) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας η Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη ΑΣ Τρίκαλα.

Αφού εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περασμένης χρονιάς εξελέγη το νέο ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο το οποίο και θα συγκροτηθεί σε σώμα το βράδυ της Πέμπτης.

Πρόεδρος της Γ.Σ. ήταν ο κ. Σταύρος Ζέρβας και γραμματέας ο κ. Γιώργος Καρανάσιος.

Στο νέο Δ.Σ. εξελέγησαν οι (αλφαβητική σειρά): Γιαννούλας Γεώργιος, Γκατζιός Απόστολος, Ζάχος Κώστας, Ζέρβας Βασίλης, Καταφυγιώτης Απόστολος, Λεπενιώτης Γρηγόρης, Μουζακιάρης Νίκος, Μπαλωμένος Αλέξανδρος, Μπατατέγας Νίκος, Μπραχάλας Απόστολος, Νταής Κώστας

Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι: Μαυρομμάτη Βασιλική, Παπαγεωργόπουλος Γεώργιος, Πλιάτσικας Πάρις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

Blog Archive

AddThis

Bookmark and Share