Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Και επίσημα προπονητής ο Βαζάκας

BAZAKAS Παρουσιάστηκε  και επίσημα στα γραφεία του Α.Ο. Τρίκαλα ο νέος προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Βαζάκας. Εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, προανήγγειλε ποιοτικές μεταγραφές, δήλωσε ότι μοναδικός στόχος θα είναι η άνοδος στη Β΄ Εθνική και καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να σταθεί δίπλα στη νέα μεγάλη προσπάθεια που ξεκινά ο σύλλογος.

Δηλώσεις Βαζάκα:

“Πριν από ένα μήνα ο κ. Πλεξίδας μου πρότεινε να αναλάβω τα Τρίκαλα. Βρίσκομαι εδώ μετά από αυτό το χρονικό διάστημα καθώς τα βρήκαμε σε όλα. Από σήμερα ξεκινά μια μεγάλη προσπάθεια και αναλαμβάνω μια ομάδα την οποία θεωρώ τιμή να είμαι προπονητής της. Τα Τρίκαλα έχουν μια μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και όσοι ασχολούνται γνωρίζουν τη δυναμική αυτής της ομάδας και της πόλης.”
Όπλο ο κόσμος
“ Θεωρώ ότι μεγάλο όπλο για την ομάδα είναι ο φίλαθλος κόσμος της. Πρέπει να σταθεί δίπλα μας ο κόσμος και να συντελέσουν όλοι οι παράγοντες της πόλης στον στόχο που βάζουμε”
Στόχος η άνοδος
“ Για μας δεν υπάρχει κανένας άλλος στόχος τη νέα σεζόν πέρα από την άνοδο στη Β΄ Εθνική. Αυτή η ομάδα πρέπει να παίζει τουλάχιστον στη Β΄ Εθνική αλλά και στην μεγάλη κατηγορία. Γνωρίζω τα Τρίκαλα από την Α΄ Εθνική και σαν ποδοσφαιριστής και με ένα γεμάτο στάδιο. Φίλαθλοι, διοίκηση, προπονητές και παίκτες καλούμαστε να συμβάλουμε για να πάει η ομάδα ακόμη πιο ψηλά. Οι καιροί είναι δύσκολοι για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τα Τρίκαλα διαθέτουν μια ικανή διοίκηση σε αυτή την δύσκολη εποχή”
Για τις μεταγραφές
“ Εδώ και καιρό είμαστε σε επαφές με πολλούς παίκτες. Οι κινήσεις μας θα είναι ουσιαστικές. Θέλουμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι να έχουν κίνητρο και να δίνουν και την ψυχή τους. Σύντομα θα ανακοινώσουμε μεταγραφές αφού τα έχουμε βρει με κάποιους παίκτες που μας ενδιαφέρουν. Θα έρθει ένας αριθμός 5-6 ικανών παικτών.”
Για το έμψυχο δυναμικό
“ Ξεκινώ από σήμερα την αξιολόγηση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Σε αυτό θα με βοηθήσει και η διοίκηση. Έχω πάντως μια εικόνα αφού πολλά από τα παιδιά τα γνωρίζω. Επίσης θα πάρουμε και ταλέντα από ερασιτεχνικές ομάδες δεν κάνουμε χάρη σε κανένα είναι αρχή μου να παρακολουθώ και τοπικούς αγώνες και όποια παιδιά αξίζουν θα κάνουμε πρόταση να είναι μαζί μας. Το έμψυχο δυναμικό θα αποτελείται από 27 περίπου ποδοσφαιριστές”.
Τεχνικό τιμ
Ο Γ. Βαζάκας ανακοίνωσε ότι στο τεχνικό τιμ θα είναι ο γυμναστής Νίκος Καφέτζης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Σοφοκλής Βουλόγκας παλιός τερματοφύλακας του ΑΟΤ.
Η προετοιμασία
Στις αρχές Ιούλη οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.
Στις 8-9-10 Ιουλίου θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις. Στις 11 του ίδιου μήνα θα γίνει μια προπόνηση στα Τρίκαλα και στις 12 θα δοθεί ρεπό. Για ένα διάστημα 10 ημερών οι προπονήσεις θα γίνονται στα Τρίκαλα και στις 21 ή 22 Ιουλίου η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας ή στο Καρπενήσι ή στην Κουτσούφλιανη. Θα επιστρέψει περίπου στις 6 Αυγούστου στα Τρίκαλα και θα ξεκινήσουν τα φιλικά τα οποία θα είναι όλα με δυνατές ομάδες”
Πρώτο φιλικό με ΑΕΛ;
Ο κ. Βαζάκας τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια το πρώτο φιλικό να γίνει με τη γειτονική Λάρισα μέσα στα Τρίκαλα για να δει και ο κόσμος τη νέα ομάδα απέναντι σε έναν σύλλογο της Σούπερ Λιγκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

Blog Archive

AddThis

Bookmark and Share