Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Έρχονται Ταμέρους και Προβατίδης

Παρόλο που η διοίκηση δεν έχει σχηματιστεί ακόμα στον Α.Ο Τρίκαλα οι μεταγραφές συνεχίζονται. Μετά τον Μπαλάφα τις επόμενες ώρες οι ιθύνοντες της ομάδας των Τρικάλων αναμένεται να ανακοινώσουν άλλες δυο μετεγγραφές γνωστών ονομάτων.

  • GertjanTamerus Ο Ολλανδός επιθετικός της Μπρέντα Σέρτζιαν Ταμέρους είπε τελικά το “ναι” στην διοίκηση των Τρικάλων πέρασε σήμερα από εργομετρικές εξετάσεις στην Αθήνα ,κρίθηκε κατάλληλος από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων και αναμένεται να μεταβεί στα γραφεία της ομάδας ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
  • provatidis_resize Ένα άλλο όνομα που ακούγονταν τις τελευταίες μέρες ήταν ο Χαράλαμπος Προβατίδης 22 χρονών πρώην παίκτης του Πυρσού Γρεβενών ο οποίος θεωρείται ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την τρικαλινή ομάδα.

ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΤΑΜΕΡΟΥΣ

Για τον Ταμέρους μίλησε στο sport3.gr124507240241_mrg (site που ασχολείται αποκλειστικά με την Γ Εθνική) ο Μαϊκ Σνούι βοηθός του Χενκ Τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό και μάλιστα, από τους ανθρώπους που τον υποδέχθηκαν μαζί με τον εκπρόσωπο του το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα κατά την άφιξη του από την πατρίδα του.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Μάικ Σνούι για τον Ταμέρους: "Είναι μεγάλο κατόρθωμα για μια ομάδα Γ' Εθνικής όπως είναι τα Τρίκαλα να αποκτούν έναν παίκτη σαν τον Ταμέρους. Και το λέω αυτό γιατί η αξία του είναι για παραπάνω κατηγορία. Θα έπρεπε να παίζει στην Α' Εθνική κατά την άποψη μου! Του εύχομαι κάθε επιτυχία και πιστεύω ότι μετά το πέρασμα του από τα Τρίκαλα θα μπορέσει να κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του. Γιατί θα αποδείξει τι αξίζει. Ενα μόνο θα πω και αυτό σημαίνει πολλά: Ο Ταμέρους ήταν η αιτία που όταν ήμουν στον πάγκο της Σπάρτα Ρότερνταμ δεν πήρα το πρωτάθλημα αλλά το κατέκτησε η Χέρακλες που αγωνιζόταν τότε ο ίδιος."

Για όσους δεν γνωρίζετε τον 46χρονο Μάικ Σνούι σας τον παρουσιάζουμε: Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στη Φέγενορντ, εν συνεχεία πήγε στην Εξέλσιορ και ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Σπάρτα σε ηλικία μόλις 30 ετών. Τον επόμενο χρόνο ανέλαβε την ακαδημία της Σπάρτα όπου έμεινε για τρία χρόνια και κατόπιν πήγε στη Φιτέσε για τον ίδιο λόγο. Εμεινε στην ακαδημία πέντε χρόνια και το 2002 έγινε βοηθός προπονητή. Το 2003-04 ανέλαβε τη Σπάρτα Ρότερνταμ και την τελευταία τριετία ήταν προπονητής στην Go Ahead Eagles.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

Blog Archive

AddThis

Bookmark and Share