Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Στα Τρίκαλα βρίσκεται ο Ολλανδός επιθετικός Ταμέρους

Στην πόλη των Τρικάλων βρίσκεται από την Πέμπτη ο Ολλανδός επιθετικός της Μπρέντα 9176 (ομάδας Α Εθνικής Ολλανδίας), Σέρτζιαν Ταμέρους για τον οποίο η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της. Ο 28χρονος σέντερ φορ δήλωσε γοητευμένος από την προσέγγιση των διοικούντων και σκέφτεται σοβαρά την μεταγραφή του στην Ελλάδα για τον ΑΟΤ.

Ενημερώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Γαλανακόπουλο για τους στόχους, την ιστορία και τον κόσμο των Τρικάλων και φυσικά ξεναγήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο και στην πόλη. Και μόνο που ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα πρόκειται για επιτυχία ενώ αν όλα πάνε καλά, ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις. Και μπορεί ακόμη ο κ. Βαζάκας να μην έχει κλείσει ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι είναι ενήμερος για όλες τις κινήσεις. Παράλληλα ο Ταμέρους έμεινε εντυπωσιασμένος και από την ομορφιά της πόλης.

Ο Ολλανδικός επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Νιώθω εντυπωσιασμένος από την προσέγγιση των ανθρώπων της ομάδας οι οποίοι έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο πολύ με θέλουν. Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση μου θα είναι δύσκολη γιατί καταλαβαίνετε ότι η διαφορά κατηγορίας είναι μεγάλη αλλά από την άλλη έχω πειστεί πως τα Τρίκαλα έχουν τις προδιαγραφές να κάνουν μια πολύ καλή ομάδα και φυσικά μια πολύ καλή πορεία». Για τις συμμετοχές του με την Μπρέντα ο 28χρονος φορ τόνισε: «Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα μου. Ο προπονητής μου ήθελε να παίζει με ένα ευέλικτο και κοντό σχήμα και δεν έπαιξα σε όσα παιχνίδια θα ήθελα». Όσο για τις πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟΤ, δήλωσε: «Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Ωστόσο αισθάνομαι καλά και το σκέφτομαι σοβαρά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

Blog Archive

AddThis

Bookmark and Share