Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

4 νέες μεταγραφές

Ο Α.Ο. Τρίκαλα συνεχίζει δυναμικά τις μεταγραφές αποκτώντας 4 νέους παίκτες τους μέσους Νίκο Τροϊρη και και Σάββα Κυριακίδη τον αμυντικό Γιώργο Αντωνίου και τον τερματοφύλακα Θανάση Τόλιο. Παρακάτω ακολουθούν πληροφορίες για τους παραπάνω παίκτες.

Νίκος Τροϊρης
Είναι 23 ετών και παίζει στη μεσαία γραμμή. Υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών. Έχει αγωνιστεί   στον Απόλλωνα Λιτοχώρου, τον Πιερικό, τον Αστέρα Τρίπολης , τον Εθνικό Πειραιώς και τον Φωστήρα. Οι συμμετοχές του σε Α΄, Β΄και Γ΄ Εθνική είναι συνολικά 46 με γεμάτες χρονιές σε Πιερικό και Φωστήρα.
Σάββας Κυριακίδης
Ο Σάββας Κυριακίδης επιστρέφει μετά ένα χρόνο στον Α.Ο. Τρίκαλα. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια. Ξεκίνησε από την Ανακάλυψη Δράμας, πήγε μετά στην Δόξα Δράμας της Γ΄ Εθνικής όπου για το πρώτο μισό της περιόδου 2007-2008 είχε οκτώ  συμμετοχές και ένα γκολ και τον Ιανουάριο του 2008 πήρε μεταγραφή για τα Τρίκαλα στη Δ΄ Εθνική όπου ήταν βασικός μέχρι το τέλος της περιόδου με πολύ καλή παρουσία. Η συνέχεια τον βρίσκει στη Λαμία με 19 συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική και από τον περασμένο Ιανουάριο ήταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη Β΄ Εθνική.
Γιώργος Αντωνίου
Είναι 18 ετών  αμυντικός μέσος και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ανατολικής Μακεδονίας. Αγωνίστηκε φέτος  στον Ορφέα Ελευθερούπολης Καβάλας με 28 συμμετοχές, ενώ πέρυσι έπαιξε για το Νέστο Χρυσούπολης σε 29 παιχνίδια. Έχει συμμετοχές σε φιλικά της Εθνικής Παίδων και ήταν αρχηγός της μικτής ΕΠΣ Καβάλας. Ξεκίνησε από τον Άρη Ζυγού Καβάλας στο τοπικό πρωτάθλημα. Θα είναι στα Τρίκαλα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Θανάσης Τόλιος

Ξεκίνησε το 1996 από τον Εδεσσαϊκό της Α΄ Εθνικής όπου και παρέμεινε στην ομάδα της Έδεσσας μέχρι το 1998.
Ακολούθησε η Βέροια σε Α΄ και Β΄ Εθνική τις περιόδους 1998-2000.
Επόμενος σταθμός ο Εθνικός Αστέρας σε Α΄και Β΄ Εθνική από το 2000 μέχρι το 2003.
Κατόπιν φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού στην Β΄ Εθνική από το 2003 μέχρι το 2005.
Μετά τις Σέρρες μετακόμισε στα Γιάννινα και στον ΠΑΣ όπου και αγωνίστηκε σε Γ΄ και Β΄ Εθνική τις περιόδους 2005-2007.
Τα τελευταία δύο χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Πιερικό στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Ο Θανάσης Τόλιος έχει συνολικά 197( 23 στην Α΄ Εθνική-144 στην Β΄ Εθνική-30 στη Γ΄ Εθνική)  παρουσίες κάτω από τα δοκάρια στις τρεις Εθνικές κατηγορίες και άλλες 24 στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

Blog Archive

AddThis

Bookmark and Share