Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Σίμτσακ και Σακελλαρίου στον Α.Σ. Τρίκαλα

Λόγω των χαμηλών ρυθμών του καλοκαιριού τις τελευταίες μέρες δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για τον Α.Σ. Τρίκαλα από το blog μας όμως οι εξελίξεις στην τρικαλινή ομάδα έτρεξαν. Ο Α.Σ. Τρίκαλα απέκτησε εν όψη της νέας περιόδου δυο παίκτες τον Βαγγέλη Σακελλαρίου και τον Βασίλη Σίμτσακ

sakellarioy Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου αγωνίζεται ως γκαρντ αλλά και ως σμολ φόργουορντ και έχει ύψος 1.96. Αγωνίστηκε σε Πανελλήνιο, Αιγάλεω ενώ πέρυσι ξεκίνησε την χρονιά από την ιταλική Air Avellino για να την ολοκληρώσει στο Παγκράτι. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες ενώ αυτές τις μέρες συμμετέχει με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ρόδο. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣ Τρίκαλα ο Βαγγέλης Σακελλαρίου τόνισε: «Με τιμά η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου ο κ. Αγγέλου και από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ ώστε να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του ΑΣ Τρίκαλα και της Α1 κατηγορίας. Γίνεται μία σοβαρή και οργανωμένη δουλειά στα Τρίκαλα και πιστεύω πως δημιουργείται μία ομάδα που θα μπορέσει να σταθεί στην Α1 πολύ πιο εύκολα σε σχέση με πέρυσι».

simtsak Ο Βασίλης Σίμτσακ παίζει στη θέση του φοργουόρντ γεννήθηκε στις 03/03/1981 και έχει ύψος 2μ.05. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Αγίου Θωμά, στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Δούκα ενώ την περίοδο 2006-07 ήταν εκ των βασικών συντελεστών της ανόδου του Σπόρτιγκ στην Α1. Την σεζόν 2007-2008 ο Σίμτσακ αγωνίστηκε με την ΑΕΚ στην Α1. Με την ΑΕΚ συμμετείχε σε 21 αγώνες της κανονικής περιόδου (53 πόντοι, 53% στα δίποντα, 57 ριμπάουντ). Συμμετείχε επίσης σε 2 αγώνες των πλέι οφ (7 πόντοι, 4 ριμπάουντ). Την περσινή περίοδο ο Σίμτσακ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 23 αγώνες της κανονικής περιόδου (96 πόντους, 50 ριμπάουντ, 62% στα δίποντα) καθώς και σε δύο αγώνες των πλέι οφ (9 πόντοι, 9 ριμπάουντ). Ο Βασίλης Σίμτσακ μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΑΣ Τρίκαλα για την μεταγραφή του τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνεργαστώ ξανά με τον κ. Αγγέλου. Τον ξέρω και με ξέρει πολύ καλά. Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία πόλη που αγαπάει πάρα πολύ το μπάσκετ και ξέρω ότι κάθε αγώνας στα Τρίκαλα είναι πραγματική γιορτή. Χαίρομαι ιδιαίτερα λοιπόν που θα συμμετέχω και εγώ σ΄ αυτή την γιορτή».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

Blog Archive

AddThis

Bookmark and Share