Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Ξεκινά η προετοιμασία στον Α.Ο. Τρίκαλα

SONY DSC                     Αύριο ξεκινά η προετοιμασία του Α.Ο. Τρίκαλα για την νέα αγωνιστική περίοδο με την πρώτη προπόνηση της ομάδας η οποία θα γίνει αύριο Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Μάλιστα μετά από πολλά χρόνια αναμένεται αρκετός κόσμος αύριο λόγω των μεταγραφών που πραγματοποιήθηκαν τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα όπως είναι η άνοδος στη Β΄ Εθνική και της κινητοποίησης που υπάρχει τις τελευταίες μέρες για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου. Από τη σειρά μας και εμείς σας παροτρύνουμε να βρεθείτε στο γήπεδο και να χειροκροτήσετε την νέα μας ομάδα. Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τον Α.Ο. Τρίκαλα στο νέο ξεκίνημα που κάνει για να εδραιωθεί ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Με αφορμή την πρώτη προπόνηση της ομάδας ο κύριος Βαζάκας έκανε δηλώσεις:

 BAZAKAScopy_200x150_08ec851dde88951b76166a3b799ab2f0 “ Η άνοδος για μας είναι μονόδρομος. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει. Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε σύμμαχο τον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων γιατί θα είναι η δύναμή μας. Ξεκινάμε την προετοιμασία μας με όνειρα , πολύ δουλειά και λίγα λόγια. Προσπαθήσαμε με την μεγάλη θέληση και της διοίκησης να φέρουμε και το κατορθώσαμε πολλούς καλούς παίκτες. Όλοι μαζί θα επιδιώξουμε να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε βάλει και να ικανοποιήσουμε τον Τρικαλινό φίλαθλο κόσμο αλλά να δικαιώσουμε και τους ανθρώπους της διοίκησης οι οποίοι μόχθησαν να στελεχώσουν τα Τρίκαλα όσο μπορούσαν καλύτερα.” 

Στα μεταγραφικά ο Α.Ο. Τρίκαλα θα αποκτήσει έναν ακόμα ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και θα είναι ένας από τους Γήτα, Χλωρό και Νάιρον Βάου που βρίσκεται από χτές στα Τρίκαλα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

Blog Archive

AddThis

Bookmark and Share