Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Με αισιοδοξία ενθουσιασμό και φιλοδοξίες η πρώτη προπόνηση του Α.Ο. Τρίκαλα

  124724108277_mrgΜε αισιοδοξία αρκετό ενθουσιασμό από τους 200 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν χτες στο Στάδιο και δημιούργησαν μια θερμή ατμόσφαιρα αλλά και φιλοδοξίες για το μέλλον πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο όπου η ομάδα των Τρικάλων θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Στην αρχή έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια η πρώτη προπόνηση. Από την πρώτη συγκέντρωση δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις καθώς παρουσιάστηκαν και νέα αποκτήματα όπως ο Σάκης Θεοδοσιάδης ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μετά από επτά χρόνια αλλά και ο Στράτος Γκαρόζης. Στην προπόνηση δεν παρουσιάστηκε ο Μπαλάφας η 1η μετsakafliades123αγραφή της ομάδας ο οποίος πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα το ρόστερ θα κλείσει με ακόμη 2-3 μεταγραφές. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Τρίκαλα. Για την Κυριακή δόθηκε ρεπό στους παίκτες και από τη Δευτέρα η προετοιμασία θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις πρωί και απόγευμα.

Δηλώσεις

Γιώργος Βαζάκας
“ Το είπα όταν συμφώνησα με τα Τρίκαλα και το ξαναλέω. Στόχος μας είναι η άνοδος στη Β΄ Εθνική. Αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε για αυτό τον σκοπό. Τα Τρίκαλα πρέπει να αλλάξουν κατηγορία γιατί έχουν μεγάλη δυναμική και πολλούς φιλάθλους στο πλευρό τους. Δεν είναι εύκολη η άνοδος αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε μέσα από την δουλειά που ξεκινάμε σήμερα. Για το έμψυχο δυναμικό θα έχουμε και κάποιες προσθήκες όπως σήμερα αποκτήσαμε τον Θεοδοσιάδη και τον Γκαρόζη και θέλουμε να εντάξουμε ακόμη έναν σέντερ φορ.”
Σάκης Θεοδοσιάδης
“ Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από επτά χρόνια στην ομάδα και η χαρά μου είναι ιδιαίτερη. Ξεκινάμε με στόχο να έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και να κατακτήσουμε τον στόχο που έχουμε βάλει. Οι φίλαθλοι να είναι κοντά μας και όλοι μαζί να πετύχουμε τον σκοπό μας. Θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των ανθρώπων που με επέλεξαν και από σήμερα πολύ δουλειά για να φτιάξουμε την ομάδα δυνατή”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

Blog Archive

AddThis

Bookmark and Share