Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Αισιοδοξία για το μέλλον και στήριξη στον Β. Πλεξίδα

AOT_1_ Σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ η έκτακτη συνάντηση των μελών και των φίλων του Α.Ο. Τρίκαλα η οποία είχε σκοπό από την διοικούσα επιτροπή να ενημερώσει για την πορεία της προαγοράς των μετοχών της υπό σύσταση ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ. Ό κ. Πλεξίδας μίλησε ακόμη και για το «άδειασμα» από τους επίδοξους επενδυτές της πρώτης συνέλευσης. Έγινε ένας απολογισμός η προαγορά των μετοχών εκτός από τα μέλη της επιτροπής δεν είχε μέχρι τώρα μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο καθώς το ποσό που συγκεντρώθηκε από του φιλάθλους και μόνο είναι μόνο 2.800€, ενώ το συνολικό ποσό είναι 370.000.Αποφασίστηκε λοιπόν να γίνει μια νέα καμπάνια για να ανταποκριθεί περισσότερο ο φίλαθλος αλλά και ο επιχειρηματικός κόσμος του Νομού.
Το συμπέρασμα που βγήκε ήταν ότι άπαντες στήριξαν τον Βαγγέλη Πλεξίδα ο οποίος διευκρίνισε πως θα συνεχίσει μέχρι το τέλος με την διοίκηση η οποία θα προκύψει σύντομα να ηγηθεί της προσπάθειας και η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της αλλά και όλη η πόλη όλος ο νομός να βοηθήσει όσο μπορεί και υλικά αγοράζοντας ο καθένας έστω και από μια μετοχή και ηθικά να ξέρει ο κ. Πλεξίδας ότι όλοι τον στηρίζουν. Ο κ. Πλεξίδας υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν με τους συνεργάτες του για να βαδίσει η ομάδα σε ανοδική πορεία.

Αφού πραγματοποιήθηκε η συνέλευση η διοίκηση σε λίγες ώρες θα ανακοινώσει τις μεταγραφές με τους παίκτες που έχει συμφωνήσει

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

Blog Archive

AddThis

Bookmark and Share