Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου Γιαννούλα – Αγγέλου

124654866464_mrg Ο πρόεδρος του ΑΣ Τρίκαλα 2000 ΚΑΕ παρουσίασε επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης (02/07) τον Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για δεύτερη χρονιά.

Στην συνέχεια παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Γιαννούλας: «Επενδύουμε σε οργάνωση και Αγγέλου»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιώργος Γιαννούλας ξεκίνησε κάνοντας μία μικρή αναδρομή στην περσινή χρονιά χαρακτηρίζοντας την έλευση του Βαγγέλη Αγγέλου καταλυτική όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην Α1.

Στην συνέχεια ο κ. Γιαννούλας ευχαρίστησε τους φιλάθλους, τους εκπροσώπους και τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξη που παρείχαν στην ομάδα όλη την περσινή σεζόν.

Όσο για την νέα χρονιά σημείωσε: «Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία αξιόλογη πορεία διδασκόμενοι από τα περσινά λάθη μας και παρά την γενικότερη δυσμενή οικονομική συγκυρία. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου πήραμε την απόφαση να συνεχίσουμε επενδύοντας σε δύο καίρια σημεία: Πρώτα η βελτίωση της οργανωτικής μας δομής όπου έχουμε ήδη προχωρήσει σε αλλαγές και προσλήψεις επαγγελματικών στελεχών και δεύτερον επενδύσαμε στον Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος έκανε τα πάντα πέρυσι ώστε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Του έχουμε δώσει όλα τα μέσα ώστε να κάνει μία σοβαρή και ευέλικτη ομάδα ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της Α1. Ο Βαγγέλης Αγγέλου μας έμαθε τι σημαίνει η Α1 αφού αγνοούσαμε την κατηγορία και τις δυσκολίες της.».

Αγγέλου: «Πράξεις περισσότερες από τα λόγια»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου παίρνοντας τον λόγο σημείωσε: «Η προσπάθεια που κάναμε πέρυσι είχε πρώτο πληθυντικό καθώς καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουμε όλοι μαζί μία αλυσίδα που ο κάθε κρίκος της περιλάμβανε ξεχωριστές κατηγορίες ανθρώπων. Κυρίως όμως οι πράξεις ήταν πολύ περισσότερες από τα λόγια κάτι που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο πείσμα και την επιμονή του Γιώργου Γιαννούλα να παραμείνει η ομάδα: «Όταν ήρθα πέρυσι εδώ και είδα την κατάσταση του είπα να μην το προσπαθήσει γιατί θεωρούσα ότι ήταν ακατόρθωτο. Η δική του όμως θέληση μας ώθησε όλους να προσπαθήσουμε ακόμη πιο πολύ και μέρα με την μέρα έγινε αυτό που έγινε».

Για την παραμονή του στην ομάδα σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που χαρακτηρίζεται από την ειλικρίνεια του και την αμεσότητα του. Ήταν από τις λίγες φορές στην ζωή μου που ανταποκρίθηκα αμέσως όταν μου ζήτησε να συνεργαστούμε χωρίς συνεντεύξεις και χωρίς ελιγμούς».

Δήλωσε δε πως σκέπτεται σοβαρά να εγκατασταθεί μαζί με την οικογένεια του στα Τρίκαλα – διαμένει μόνιμα στην Χαλκίδα – «ώστε να αφοσιωθώ απερίσπαστα στην εκπλήρωση αυτής της επαγγελματικής πρόκλησης».

«Περήφανος ο κόσμος για την ομάδα»

Ο κ. Αγγέλου έκανε μία εκτενή αναφορά στην ιδιαίτερη προβολή που είχε η πόλη και η ομάδα από τα ΜΜΕ καθώς και στην ανάδειξη των ποιοτικών της χαρακτηριστικών βασικότερο εκ των οποίων ήταν το γεμάτο γήπεδο και σημείωσε: «Θέλουμε και του χρόνου να βλέπουμε κάθε Σάββατο ένα γεμάτο γήπεδο. Θέλουμε ο κόσμος μας να είναι περήφανος για την ομάδα που θα βλέπει και αυτός θα είναι ο στόχος μας».

«Σταθεροποίηση στην κατηγορία»

Ο προπονητής του ΑΣ Τρίκαλα τόνισε πως στην παρούσα φάση πάνω ακόμη και από την ενίσχυση της ομάδας σε παίκτες είναι η οργάνωση της ΚΑΕ «ώστε να μπορέσουμε να βαδίσουμε σε ένα διετές πλάνο με στόχο την σταθεροποίηση στην κατηγορία. Είναι άπειρα τα παραδείγματα επαρχιακών ομάδων που δεν μπόρεσαν να οργανωθούν και χάθηκαν από τον χάρτη».

Επιπλέον τόνισε πως τα Τρίκαλα πρέπει να αποκτήσουν μία τέτοια εικόνα «ώστε προπονητές ή παίκτες ερχόμενοι εδώ να ξέρουν ότι η ομάδα μας θα αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά».

Όσον αφορά την οργάνωση σημείωσε ακόμη πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει και ένας σοβαρός οικονομικός προγραμματισμός ώστε να γίνει διαχείριση του μπάτζετ.

Στην συνέχεια οι κ.κ. Αγγέλου, Γιαννούλας απάντησαν σε ερωτήσεις των εκπροσώπων του τύπου:

* Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας την νέα σεζόν ο κ. Αγγέλου απάντησε: «Ο στόχος μας είναι η σταθεροποίηση στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Κάποιος πεθαίνει είτε από χαρά, είτε από λύπη. Μακάρι εμείς να έχουμε δάκρυα χαράς».

* Σε ερώτηση για το ποιοι παίκτες θα μείνουν στην σεζόν και την νέα χρονιά δήλωσε: «Οφείλουμε πολλά στους περσινούς παίκτες οι οποίοι πρόσφεραν πάρα πολλά. Τώρα όσον αφορά τον σχεδιασμό της νέας ομάδας ψάχνουμε να βρούμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ενώ θέλουμε να κατεβάσουμε και τον μέσο όρο ηλικίας. Πέρυσι είχαμε μέσο όρο τα 30 χρόνια και για να τον κατεβάσουμε είναι λογικό στην θέση των αναπληρωματικών να έχουμε νεαρούς παίκτες στους οποίους και θα ποντάρουμε μελλοντικά. Πάντως για να φύγει κάποιος παίκτης πρέπει να έρθει κάποιος καλύτερος».

* Ειδικά για τον Νίκο Κακλαμάνο σημείωσε: «Μίλησα με τον εκπρόσωπο του Κακλαμάνου. Είναι πολύ καλός αθλητής και πολύ καλό παιδί αλλά δεν ήταν στα πλάνα της επόμενης χρονιάς οπότε έδωσα και εγώ το ελεύθερο να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Στην συγκεκριμένη θέση ψάχνουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά».

* Απαντώντας για τις άμεσες προτεραιότητες όσον αφορά τις ανανεώσεις ο κ. Αγγέλου σημείωσε: «Έχει ήδη γίνει μία πρόταση στον Νικολαϊδη, έγινε συζήτηση με τον Κατσαρέ ενώ θέλουμε και τον Χαριτόπουλο στην ομάδα που τους οφείλει λόγω της συνέπειας τους, της απόδοσης τους και του χαρακτήρα τους. Επειδή από την νέα χρονιά θα πρέπει να έχεις έξι Έλληνες παίκτες στην δωδεκάδα ξεκινούμε αυτή την στιγμή με αυτούς τους τρείς ενώ παράλληλα ερευνούμε την ξένη αγορά».

* Για την προετοιμασία ο κ. Αγγέλου δήλωσε: «Θα πάμε σε κάποιο προπονητικό κέντρο αλλά το πότε εξαρτάται από τον αριθμό των παικτών που θα έχουμε στην διάθεση μας. Ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι μετά τις 15 Αυγούστου και να πάμε για προετοιμασία από 20 έως 30 Αυγούστου».

* Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς διαμορφώνεται η μεταγραφική αγορά ο κ. Αγγέλου σημείωσε: «Θα σας πω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που μου είπε άνθρωπος του χώρου: Αν πέρυσι υπήρχαν 100 παίκτες για 100 ομάδες φέτος υπάρχουν 100 παίκτες για 50 ομάδες. Υπάρχει ένα θολό τοπίο, υπάρχει μεγάλο ανταγωνισμός και εμείς σαν ομάδα ψάχνουμε να βρούμε ποιες είναι οι δυνατότητες μας. Η κρίση είναι δεδομένη, υπάρχει πρόβλημα το οποίο είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που γράφεται. Εμείς επιπλέον, ως νέα ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και μία δυσπιστία η οποία όμως θεωρώ ότι είναι άδικη».

* Για τις οφειλές που αναφέρει η λίστα του ΠΣΑΚ ο κ. Γιαννούλας σημείωσε: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι το 80% των παικτών είναι πλήρως εξοφλημένοι και οφείλονται ελάχιστα χρήματα σε κάποιους, θέμα που θα τακτοποιηθεί τις επόμενες μέρες».

* Για το χορηγικό κομμάτι ο κ. Γιαννούλας τόνισε: «Πέρυσι μας στήριξαν πολλές επιχειρήσεις και τις ευχαριστούμε γι’ αυτό. Φέτος θέλουμε να βελτιωθούμε στον τομέα αυτό και να προσελκύσουμε εταιρείες μεγαλύτερης εμβέλειας. Προσδοκούμε σε μεγαλύτερα έσοδα φέτος».

* Για αν θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη ο ΑΣ Τρίκαλα ο κ. Γιαννούλας σημείωσε: «Είναι βέβαιο ότι μας βλέπουν με άλλο μάτι. Εμείς θα μιλήσουμε με όλους και θα αποφασίσουμε με γνώμονα την πιο συμφέρουσα πρόταση».

* Για τις εργασίες στο γήπεδο σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Λέγκα για την χρηματοδότηση του έργου αλλά και τους κ.κ. Ταμήλο, Νάκη που έτρεξαν τις διαδικασίες και έτσι το έργο σε λίγες μέρες θα ολοκληρωθεί και το γήπεδο θα χωράει επιπλέον 540 άτομα».

* Για τα διαρκείας ο κ. Γιαννούλας σημείωσε: «Έχουν πουληθεί αρκετά διαρκείας και θα κάνουμε μία καμπάνια τις επόμενες μέρες. Έχουν ανανεώσει τα 2/3 των περσινών κατόχων. Οι τιμές είναι ίδιες με πέρυσι ενώ επιπλέον θα κυκλοφορήσει και ένα πιο φτηνό διαρκείας για τις θέσεις στο καινούργιο πέταλο».

* Ο κ. Γιαννούλας αναφέρθηκε και στην συνεργασία με την ομάδα του Εσπέρου: «Θέλουμε να ενισχύσουμε με προπονητές και παίκτες την ομάδα αυτή ώστε να έχουμε μία συνεργασία στα τμήματα υποδομής».

* Όσον αφορά την συγκρότηση του νέου τεχνικού τιμ ο κ. Αγγέλου δήλωσε: «Το θέμα των συνεργατών μου έχει άμεση συνάρτηση με τους παίκτες που θα έρθουν αλλά πιστεύω πως 80% με 90% θα είναι το ίδιο. Επίσης θέλω να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά και στο ιατρικό τιμ που πέρυσι μας στήριξε πάρα πολύ στα πολλά προβλήματα που παρουσιάστηκαν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

Blog Archive

AddThis

Bookmark and Share