Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Αστέρας Καρδίτσας - Α.Ο. Τρίκαλα 0 - 4

Άνετο πέρασμα έκανε ο ΑΟΤ στην Καρδίτσα κόντρα στον τοπικό Αστέρα με 4-0 για τη 22η αγωνιστική και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση.
Το σκόρ άνοιξε νωρίς νωρίς στο 3ο λεπτό ο Στεφανίδης με σουτ έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκόλ ήρθε στο 21 μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ντάμστιος και ο Βαγγέλης Τσιούκας με κεφαλιά έκανε το 2-0. το τρίτο γκόλ το έβαλε ο Ντάμτσιος πήρε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα και λίγο πλάγια, προσπέρασε έναν αντίπαλο, βρήκε χώρο για να εξαπολύσει το σουτ και μ’ ένα έξυπνο πλασέ στο παραθυράκι του Αναστασίου, έκανε το 3-0 για τον ΑΟΤ, γράφοντας ουσιαστικά και τον επίλογο στο α’ ημίχρονο Αστέρας δεν μπορούσε να αντιδράσει έτσι το παιχνίδι μετατράπηκε σε μονόλογο για τον ΑΟΤ και όσο τα λεπτά περνούσαν τόσο έπεφτε ο ρυθμός του παιχνιδιού. το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μουρκάκης στο 86.

Αστέρας: Αναστασίου, Ντανόπουλος Χατζηγιώργης), Γιαννακόπουλος, Καραπέτος, Χατζηγιάννης, Κοντός, Ντάνας Χαράμης), Κοτρώτσιος, Φώτας, Κυριακόπουλος.
Τρίκαλα:
Νικολαΐδης, Αντωνιάδης, Μουρκάκης, Μπαντάς, Ντάμτσιος, Γεωργίου, Τεντολούρης, Α. Τσιούκας Σαββίδης), Ε. Τσιούκας Διαμάντης), Τσούκλης, Στεφανίδης Παπαστεριάδης.

Σε άλλα παιχνίδια της αγωνιστικής:
Καστράκι-Αστέρας Ιτέας 1-1
Παλαιοκατούνα-Τύρναβος 0-2
Βαθμολογία:
1.Α.Ο.Τρίκαλα 54
2.Τύρναβος 2005 53

Επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη 15:30 στο Δημοτικό Σταδιο Τρικάλων με το Καστράκι.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ESTI GAMAN TA TRIKALA TIN GIFTIA GAMO TA TSANTIRIA SAS KOLOPEDA KARDITSIOTES GIFTAROI KOLOAGROTOSKATA TI MANA SAS MESA

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share