Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

MVP ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Ο ΕΙΒΕΡΙ


Με κερασάκι στην τούρτα το εκπληκτικό του τρίποντο (στη εκπνοή και από τα 8,5 μέτρα) ο Ουίλιαμ Εϊβερι κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του ΑΣΤ για παραμονή στη Α1. Επιπλέον, του χάρισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 19ης αγωνιστικής.

Ο ίδιος μιλώντας για το γεγονός αυτό σημείωσε: « Νιώθω πολύ χαρούμενος από την νίκη της ομάδας μου στην Ρόδο αφού μετά από μία σειρά χαμένων παιχνιδιών στο τέλος, μας χαμογέλασε η τύχη. Μπορεί να ήμουν εγώ αυτός που σημείωσε το τελευταίο και νικητήριο καλάθι αλλά η νίκη ήρθε από την συνολική προσπάθεια των παικτών και του τεχνικού τιμ. Δουλεύουμε σκληρά, δείχνουμε στα περισσότερα παιχνίδια ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και πως αξίζουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Στην ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν 36 εκπρόσωποι των ΜΜΕ απ' όλη την Ελλάδα, ο Αμερικανός γκαρντ συγκέντρωσε 21 πόντους περισσότερους από τον άλλο μεγάλο πρωταγωνιστή του διημέρου, τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος καθόρισε με μία επιβλητική εμφάνιση την έκβαση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στα Πατήσια.

1. Ουιλ. Εϊβερι (Τρίκαλα) 94
2. Γ. Μπουρούσης (Ολυμπιακός) 73
3. Κ. Κλαρκ (Αρης) 20
4. Σ. Γιασικεβίτσιους (ΠΑΟ) 8
5. Αντ. Καβαλιάουσκας (Καβάλα) 6
6. Τ. Μάρτιν (Καβάλα) 5
7. Φ. Αμαγκού (Καβάλα) 4
8. Σ. Ηλιάδης (Αρης) 3
9. Λ. Μπάξτερ (Πανιώνιος) 2
10. Σπ. Νέλσον (Αρης) 1
Πηγή: www.astrikala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share