Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ - ΑΟΤ ...Μια Εύκολη Νίκη


Ο ΑΟΤ κατάφερε να πάρει την νίκη στα Φάρσαλα κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 0-4, αγώνας ο οποίος φάνταζε πιο πολύ με προπόνηση για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Τύρναβο. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 15' με μία εξαιρετική επίθεση των παιχτών του ΑΟΤ που τελικά σημείωσαν το 0-1 με γκολ του Τεντολούρης.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι παίκτες των Φαρσάλων έκαναν μια προσπάθεια να ισοφαρήσουν η οποία ουσιαστικά σταμάτησε στο 71' όταν ο αρχηγός της ομάδας Τσιούκας έκανε το 0-2. Οι παίκτες των Φαρσάλων πριν προλάβουν να πουν "κύμινο" είδαν τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια τους, καθώς στο 73' ο Καραίσκος,νεοεισελθόντας στην ομάδα αν δε με απατά η μνήμη μου, νίκησε τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-3.
Μετά από λίγο στο, 80' ο Τσιούκας έκανε το 0-4 χωρίς να χειριστεί στους συντριμένους πλέον αντιπάλους. Γενικός τα Φάρσαλα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην φόρα των Τρικάλων. Ο Τίρναβος και ο Πύργετός πέτυχαν και αυτοί την νίκη και έτσι τα πράγματα μένουν ως έχει με όλα να κρίνονται στο ντέρμπι της Κυριακής (8/2/2009) όπου ο ΑΟΤ θα υποδεχτεί τον Τύρναβο σε ένα μάτσ όλλα για όλλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share