Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Σκληρή Επιστολή - Απάντηση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mε έκπληξη διαβάσαμε τα όσα «όμορφα» και «παχιά» αναγράφονται στην ανακοίνωση της διοίκηση της ομάδας του Τύρναβου , λίγες ώρες μετά την ήττα που υπέστη στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων .

Μια ήττα που , κατά γενική ομολογία, απ όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι και ,κυρίως , δημοσιογράφους και φιλάθλους , επιτευχθηκε με ΔΙΑΦΑΝΗ και ΔΙΚΑΙΟ τρόπο από την ομάδα των Τρικάλων .

Μια ήττα που ενώ λογικά θα επέφερε προβληματισμό στην φιλοξενούμενη ομάδα τόσο για την κακή εμφάνιση που πραγματοποίησε, όσο και εξαιτίας του γεγονότος ότι απώλεσε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος , αλλά και περιόρισε στο ελάχιστο τις οποίες ελπίδες είχε η ομάδα να κόψει πρώτη το νήμα της κατηγορίας , εντούτοις προκάλεσε κύμα αγανάκτησης σε διοικητικούς και αγωνιστικούς παράγοντες του Τύρναβου με αποτέλεσμα να ψάξουν εσκεμμένα να βρουν άλλοθι αλλά και να μετατοπίσουν τις ευθύνες για το στραπάτσο που γνώρισαν .

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι εμφανίστηκε στον τύπο η θεατρινίστικη δυσαρέσκεια για την κακή φιλοξενία και για καταστάσεις που ανάγονται στο μύθο της φαντασίας . Αλήθεια , για ΠΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ μιλανε !

Τα τελευταία χρόνια και μάλιστα από την περασμένη σαιζόν οι ιθύνοντες του αοτρικαλα απέκτησαν και τον άτυπο τίτλο της πιο ήσυχης έδρας , καθώς όχι μόνο δεν έχει σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο , εντος και εκτός , αγωνιστικού χώρου , αλλά όλες οι ομάδες (πέρυσι του 3ο όσο και του 4ο ομίλου ) αποδέχτηκαν την ΖΕΣΤΗ φιλοξενία της ομάδας μας .

Μάλιστα, το τμήμα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων πριν από κάθε αναμέτρηση επικοινωνεί με την αντίπαλο σύλλογο για να διεκπηρωθουν απορίες οι απαιτήσεις που αφορούν το λειτουργικό μέρος του αγώνα .κάτι ανάλογο έγινε και με την ομάδα του Τύρναβου , αλλά από τους υπευθύνους όχι μόνο δεν λάβαμε καμία απάντηση μα ούτε μπήκαν στον κόπο να επικοινωνήσουν μαζί μας ξέροντας ότι περά απ όλα τα αλλά θα μετακινηθούν και οπαδοί τους .

Και σαν να μην έφτανε αυτό, εμφανίστηκε ως αμήχανης θεός ο «άμεμπτος» ο «σωτήρας του ελληνικού ποδόσφαιρου» ο διεκδικών του αλάθητου του πάπα , ο οποίος πριν αρχίσει ο αγώνας φρόντισε να δημιουργήσει κλίμα αμφισβήτησης και διχόνοιας διασπείροντας ψευδή στοιχεία χωρίς καν δικαστική υπόσταση .

Ο Μιχάλης Ζιώγας , ένας άνθρωπος που πέρασε από όλα τα γήπεδα και άφησε το στίγμα του ,άρχισε να προκαλεί φιγουράροντας το κινητό του και κραδαίνοντας ότι τους «έχω στο χέρι» .

Άραγε , αυτά τα αδιάψευστα στοιχεία γιατί δεν τα παρουσίασε στην διοίκηση της ομάδας η στην δικαιοσύνη για να αποκαλυφθεί η αλήθεια , αλλά προτίμησε να τα εμφανίσει στο ξεκίνημα του αγώνα προκαλώντας αλγεινές εντυπώσεις .

Μήπως στην διάρκεια η στο τέλος του ματς των προκάλεσε κάποιος εσκεμμένα; .το επεισόδιο στα αποδυτήρια, μια και ήταν μάρτυρας, ξέχασε ότι το δημιούργησε δικός του παίκτης; ο οποίος φροντίζοντας να κάνει επίδειξη δύναμης έσπασε το τζάμι της πόρτας . Μετά τις δικαιολογημένες δηλώσεις αγανάκτησης του αντιπρόεδρου μας Βαγγέλη Πλεξίδα, εφόσον πλήττονταν η αξιοπρέπεια της ομάδας γιατί ο τεχνικός του τυρνάβου , αλλά και κάποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις υποστηρίζοντας το δίκιο τους ;

Κύριοι του Τύρναβου συμμορφωθείτε η μικροπρέπεια που δημιουργεί η παρατεταμένη παραμονή σε μια μικρή κατηγορία στην όποια δεν μπορείτε να θέσετε καν στόχο πρωταθλητισμού, δεν σας τιμά , δεν δικαιολογεί να κρατάτε χωρίς λόγο τα ηνία μιας ομάδας που εκπροσωπεί έναν λαό μιας μεγάλης επαρχιακής πόλης

Ο ΑΟ Τρίκαλα θα ήθελε να απευθύνει για άλλη μια φορά ένα «θερμό ευχαριστώ» στην ηγεσία και στους άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων για τα άψογα όπως πάντα μέτρα τάξεις .είμαστε διαρκώς στο πλευρό της έτοιμη για οποιαδήποτε συνεργασία σε όφελος των δυο πλευρών .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share