Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΑΟΤ - Πυργετός Λάρισας 1-0

Κυρίαρχος είναι πλέον ο ΑΟΤ στην στην υπόθεση α΄νοδος καθώς σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων κερδισε τον Πυργετό Λάρισας με 1-0 κάνοντας μέτρια εμφάνιση. Το ντεμπούτο τους με την φανέλα του ΑΟΤ έκαναν και οι νεοαποκτηθέντες Σαββίδης και Διαμάντης με τον δεύτερο να αντικαταστά τον πρώτο στο 46. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν το πέναλτι που το κέρδισε ο Διαμάντης στο 60 και το εκέτλεσε ο Βαγγέλης Τσιούκας στέλνοντας την μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Πυργετού. Το γκόλ όμως ήρθε τελικά στο 65. Ο Ντάμτσιος εκτέλεσε ένα φάουλ δίνοντας την μπάλα στον Τσούκλη ο οποίος σούταρε και έκανε το 1-0.

Τρίκαλα: Νικολαϊδης, Αντωνιάδης, Μουρκάκης (62’ Ντάμτσιος), Μπαντάς, Σαββίδης (46’ Διαμάντης), Γεωργίου, Τεντολούρης, Α. Τσιούκας, Ε. Τσιούκας (65’ Κακαζούκης), Τσούκλης, Παπαστεριάδης.
Πυργετός: Γκικούδης, Μαντζαφούλης, Πολύζος, Στούμπος, Παππάς (64’ Τέας), Ταβλαρίδης, Τσουρέλης (70’ Δάσιος), Ραχοβίτης, Κοτζαφίλιος (57’ Βελετάνης), Λότσης, Στύλος.

Ο Τύρναβος ακολουθεί κατα πόδας καθως κέρδισε τον ΑΟ Καρδίστας στην έδρα του με 1-0 ενο ο Πυργετος ύστερα απο την ήττα του έμεινε πίσω στο κηνύγι της πρώτης θέσης.
Επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Καρδίτσας στην Καρδίτσα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share