Επισκέπτες

website hit counter
website hit counters
Απο 5/7/2010

ON - LINE

free counters

AOT & AST

Επικοινωνία

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Είμαστε ακόμα ζωντανοί...

Επιτέλους ρε επιτέλους είδαμε μια άσπρη μέρα αφού νίκησε ο ΑΣΤ την καβάλα με 86-82 και πέτυχε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Βέβαια μας τα χάλασε λίγο και το Αιγάλεω το οποίο κέρδισε τον Άρη στην έδρα του με 80-66.


Ο ΑΣΤ μπήκε λίγο μουδιασμένα και στα πρώτα λεπτά είχε το προβάδισμα η Καβάλα αλλά ο ΑΣΤ ακολουθούσε και με ε΄να σερί πήρε κεφάλι στο σκορ και ήταν κυρίαρχος μέρχι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το οποίο τελείωσε με σκορ 48-41 και του Νικολαίδη και Ειβερι να δίνουν ρέστα. Η ομάδα παρουσίασε ένα κακό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο με τον Ειβερι να είναι εξαφανισμένος και τους υπόλοιπους να μην βρίσκουν λύσεις στην επίθεση έτσι η Καβάλα κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ αλλά η τρίτη περίοδος έληξε 61-60 με ε΄να τρίποντο του Νικολαίδη. Στη τέταρτη περίοδο ο ΑΣΤ πήρε φόρα και με μπροστάρη τον Μάκη Νικολαίδη ο όποιος σκόραρε με κάθε τρόπο και με τους υπόλοιπους να ακολουθούν. Στο τέλος όμως το παιχνίδι έγινε ντέρμπι αλλά ο ΑΣΤ κατάφερε να πάρει την νίκη. Όπως είπαμε οι καλύτεροι του ματς ήταν ο Νικολαίδης με 31 ο οποίος βγήκε και MVP της αγωνιστικής ο Ειβερι. Πολύ καλή δουλεία έκανε ο Κατσαρες ο Μουτόμπο αλλά και ο Γιάνκο.

Τρίκαλα (Βαγγέλης Αγγέλου): Έιβερι 27 (2), Νικολαΐδης 31 (4), Παπαχρήστος 2, Κατσαρές 8 (1), Ντίκελ 2, Γιανγκό 2, Τζιγκάνοβιτς 2, Χαριτόπουλος 7 (1), Μουτόμπο 5 (1).
Καβάλα (Κώστας Πιλαφίδης): Μικαλάουσκας, Ντάνιελς 3 (1), Αμαγκού 19 (3), Κέκελης 5 (1), Γκαγκαλούδης 3, Αγγελακόπουλος 10, Καβαλιάουσκας 17, Κούβελας, Μάρτιν 13 (1), Γκούστας 12 (2).

Επόμενο ματς αυτό με την ΑΕΚ στο κλειστό του Σπόρτιγκ στην αθήνα στις 17:00.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

CHAT


ShoutMix chat widget

Αναγνώστες

Αθλητικές Εφημερίδες

Ο Καιρός στα Τρίκαλα

AddThis

Bookmark and Share